• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο Portimao η αντεπίθεση του Sykes!
Στόχος να περάσει πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα
Νέα 05/06/2013 - 15:30

Φρέσκος από την εκπληκτική του παρουσία στο Donington Park, όπου και πήρε την πρώτη διπλή νίκη της καριέρας του, ο Tom Sykes επιθυμεί να επαναλάβει το ίδιο και στον έκτο γύρο Πρωταθλήματος στο Portimao, αυτό το Σ/Κ. Ο Βρετανός στοχεύει σε μια δυνατή παρουσία στην Πορτογαλία, που θα του επιτρέψει να εκθρονίσει τον Sylvain Guintoli από την κορυφή της βαθμολογίας, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στους τέσσερεις βαθμούς.

 

"Νομίζω ότι παραμένουμε προσγειωμένοι μετά την πρώτη μας διπλή νίκη στο Donington. Δεν γινόταν καλύτερο από αυτό, και το μόνο κακό είναι ότι τώρα πια, μόνο να ισοφαρίσουμε μπορούμε κάτι τέτοιο! Το καλό από την άλλη είναι ότι μπορούμε να το επαναλάβουμε!", δήλωσε ο αναβάτης της Kawasaki. "Ανυπομονώ να βρεθούμε στην Πορτογαλία, όπου οι προσδοκίες θα είναι σίγουρα υψηλές, όμως έχουμε καλό σύνολο για να προχωρήσουμε μπροστά. Θεωρώ ότι το Portimao είναι πιο απαιτητικό από το Donington, κυρίως στα χέρια. Οι ανηφόρες είναι λίγο extreme, αλλά το καλό είναι ότι αυτό είναι το ίδιο για όλους".

 

"Πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Οι αγώνες είναι ομαδική υπόθεση στις ημέρες μας. Πριν μερικά χρόνια, ένας καλός αναβάτης θα έκανε τη διαφορά στο τέλος. Φυσικά και σήμερα μπορεί, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν αρκεί να είσαι σήμερα καλός οδηγός, πρέπει ο καθένας που εμπλέκεται στους αγώνες να κάνει τη δουλειά του στο ακέραιο. Ευτυχώς έχω πολύ καλούς ανθρώπους γύρω μου και όλοι μας δουλεύουμε σε υψηλότατο επίπεδο".

 

Επόμενο άρθρο »

Capirossi: Ο Marquez μπορεί τον Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pirro στη θέση του Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα