• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέες εξετάσεις για Marquez
Αποκλείστηκαν επιπλέον τραυματισμοί
Νέα 04/06/2013 - 15:49

Επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι ο Marc Marquez δεν έχει κάποιον επιπλέον τραυματισμό πέραν από αυτούς που διαγνώστηκαν στο ιατρικό κέντρο της πίστας του Mugello.

 

Αμέσως μόλις προσγειώθηκε η πτήση του Marquez στην Βαρκελώνη, ο νεαρός άσος κατευθύνθηκε στο κέντρο της πόλης για να εξεταστεί από τον γνωστό Dr. Xavier Mir, ο οποίος σε μικρό χρονικό διάστημα αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχουν περαιτέρω τραυματισμοί από την σφοδρότατη πτώση του την Παρασκευή που μας πέρασε. "Μετά τις πρώτες εξετάσεις που κάναμε στο Mugello, δεν ήμασταν πεπεισμένοι για την κατάσταση του δεξιού του ώμου", εξήγησε ο Dr. Mir. "Σήμερα κάναμε πιο λεπτομερείς ακτινογραφίες, που επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι ο τραυματισμός του στο άνω βραχιόνιο είναι μικρός - μια μικρή σχισμή. Καθώς τέτοιοι τραυματισμοί ενδεχομένως να θέτουν σε κίνδυνο την κατάσταση των τενόντων, τον υποβάλαμε σε υπερηχογράφημα Dopler. Αυτό έδειξε ότι δεν υπάρχουν σπασμένοι τένοντες. Αυτό που έδειξε είναι μια φλεγμονή στους τένοντες, αλλά αυτό είναι κάτι που σε λίγες ημέρες θα περάσει με φυσιοθεραπεία".

 

"Η πρόοδος που σημειώθηκε τις πρώτες 24 ώρες μετά τον τραυματισμό ήταν καλή. Στην αρχή δυσκολευόταν να σηκώσει το χέρι του, αλλά τώρα έχει βελτιωθεί. Τώρα αντιμετωπίζει δυσκολίες να το σηκώσει πλάγια, το οποίο και αυτό με φυσιοθεραπεία θα έχει περάσει εντελώς μέχρι το GP της Καταλονίας", ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του ο Dr. Mir.

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Φωτογραφικό 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA