• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο!
Dovizioso: Είμαι στο όριο...!
Νέα 31/05/2013 - 20:46

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati, Nicky Hayden, πέτυχε μια πολύ αξιόλογη τέταρτη θέση στα δεύτερα ελεύθερα σήμερα το απόγευμα, αφού κατάφερε να βελτιωθεί από την έβδομη θέση που κατέκτησε το πρωί. Παρά ταύτα, αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, όπως τόνισε ο ίδιος ο Αμερικανός στις δηλώσεις του: "Υπήρχαν στιγμές που φοβηθήκαμε ότι θα βρέξει κι έτσι έπρεπε να εξασφαλίσουμε μια θέση στην πρώτη δεκάδα για τις αυριανές κατατακτήριες". Στη συνέχεια παρέμεινε προσγειωμένος, υποδεικνύοντας ότι παρά την τέταρτη θέση στη λίστα, η διαφορά από την κορυφή είναι μεγάλη...

 

"Περίμενα να είχα καλύτερη αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα, ειδικά με την πρόσφυση στο μέσο των στροφών όπου και τα δυο μέρη είχαν ταλαντώσεις και δεν μπορούσα να στρίψω καλά στην κορυφή", πρόσθεσε ο Αμερικανός άσος, καταλήγοντας: "Ενδεχομένως εν μέρει το πρόβλημα να οφειλόταν στην πίστα, αλλά αυτό είχαν να αντιμετωπίσουν και οι υπόλοιποι. Θα δούμε πως θα είναι αύριο ο καιρός. Κάθε λεπτό στην πίστα είναι πολύτιμο!"

 

Εν τω μεταξύ, ο Andrea Dovizioso είχε μια πτώση το πρωί, χτύπησε στο λαιμό του, αλλά κατάφερε να πάρει μέρος στην απογευματινή διαδικασία, χάρη στη βοήθεια του ιατρικού προσωπικού. Χωρίς να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ο Ιταλός ολοκλήρωσε 15 γύρους και πήρε την έβδομη θέση.

 

Andrea Dovizioso: "Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να οδηγήσω στη δεύτερη διαδικασία. Όχι ότι αυτό που μου συνέβη είναι κάτι τρομερό, αλλά δεν μπορώ να στρίψω το κεφάλι μου προς τα πίσω. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Dr. Costa και στο ιατρικό προσωπικό που με βοήθησαν να οδηγήσω το απόγευμα. Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση δεν θα επιδεινωθεί, διότι είμαι στο όριο στο να οδηγήσω ή όχι. Πάντως είμαι ικανοποιημένος με το χρόνο μου. Όσο για την πτώση μου, έκανα ένα λάθος στην πρώτη στροφή, που ήταν και η πιο βρεγμένη της πίστας. Ανοίχτηκα και ήθελα να κρατηθώ στην άσφαλτο. Πήγαινα αρκετά γρήγορα κι έχασα το μπροστινό με αποτέλεσμα να πέσω στην αμμοπαγίδα. Τραυμάτισα το λαιμό μου κι επηρεάστηκε σίγουρα η μικρο-κήλη μου".

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Η πτώση του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello ΕΔ2: Μάχη Lorenzo-Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα