• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα κάνω τα πάντα!
Για ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο Mugello
Νέα 28/05/2013 - 15:32

Ο Valentino Rossi, ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, κατέστησε σαφές στις σημερινές του δηλώσεις, ότι θα "κάνει τα πάντα" για να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τους οπαδούς του στο επερχόμενο GP του Mugello.

 

Ο Ιταλός πολυ-Πρωταθλητής έχει ένα τρομερό ρεκόρ μέσα στην ιταλική πίστα, που συμπεριλαμβάνει μια νίκη στα 125cc το 1997, μια νίκη στα 250cc το 1999 κι ένα φοβερό σερί εφτά αγώνων με νίκες στη μεγάλη κατηγορία, όταν ήταν ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος στο Mugello από το 2002 ως και το 2008! Μάλιστα, είναι ο μοναδικός αναβάτης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που έχει ένα τέτοιο φανταστικό σερί μέσα σε πίστα της πατρίδας του!

 

Ωστόσο τα χρόνια έχουν παρέλθει από το 2008 μέχρι σήμερα και ο Rossi επισημαίνει ότι πρέπει να βελτιωθεί η μοτοσυκλέτα του, ειδικά στο στεγνό, αν θέλει να πάρει κάτι καλό μέσα στην πατρίδα του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πάμε στο Mugello. Λατρεύω τη συγκεκριμένη πίστα και είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω εδώ με την Yamaha", ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός άσος. "Δυστυχώς όμως δεν είμαστε ακόμα αρκετά γρήγοροι και πρέπει να βελτιωθούμε, ειδικά στο στεγνό. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα. Ο αγώνας στο Mugello θα είναι δύσκολος, αλλά θα κάνω τα πάντα για να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα. Ένα βάθρο θα ήταν εξαιρετικό! Πιστεύω ότι θα είναι πολλοί οπαδοί στο Mugello, όπου η ατμόσφαιρα είναι πάντα καυτή!"

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν κρατιέμαι!

« Προηγούμενο άρθρο

Donington: Φωτογραφικό 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα