• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Βάθρο στο Donington!
Να εκμεταλλευτούμε τα θετικά της μοτοσυκλέτας μας
Νέα 23/05/2013 - 14:16

Καθώς πλησιάζουμε στον πέμπτο γύρο Πρωταθλήματος των SBK, αυτό το Σ/Κ στο Donington Park, ο Jonathan Rea ελπίζει να εκμεταλλευτεί πλήρως την Honda του στην αγγλική πίστα, κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Ο αναβάτης της Honda ήταν ο πρωταγωνιστής ενός αγώνα θρίλερ την περσινή χρονιά, όταν στον τελευταίο γύρο - κι ενώ προηγούνταν οι Haslam και Melandri - ο τελευταίος άφησε ένα κενό το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Rea, έκανε την κίνησή του αλλά ακούμπησε με τον Haslam ο οποίος έπεσε παρασύροντας και τον Melandri, με την BMW να έχει παράπονα και να ζητά την ακύρωση του Ιρλανδού.

 

Φέτος, ο 26χρονος αναβάτης στοχεύει να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε στο Assen, όταν και ανέβηκε στο βάθρο. "Το Donington ανέκαθεν είναι μια συναρπαστική πίστα για μένα και μιας και είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας, θα είναι ωραία να αγωνίζομαι μπροστά στους φιλάθλους και την οικογένειά μου", τόνισε ο οδηγός από τη Βόρειο Ιρλανδία. "Φυσικά ο καιρός μπορεί κάποιες φορές να μην είναι φιλικός, έτσι ελπίζω να μην βρέξει το Σ/Κ γιατί πιστεύω ότι το Donington μπορεί να είναι μια δυνατή πίστα για εμάς. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα θετικά της μοτοσυκλέτας μας εκεί", πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας: "Θα δουλέψουμε σκληρά στα ελεύθερα και στα χρονομετρημένα για να πάρουμε μια καλή θέση την Κυριακή. Νιώθω αισιόδοξος!"

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Οι αριθμοί

« Προηγούμενο άρθρο

Piaggio: "Vespa for Children"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα