• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Συναρπαστικό το Donington!
Θα έρθουν φίλοι και συγγενείς να με υποστηρίξουν
Νέα 22/05/2013 - 22:33

Το Donington Park είναι μια πίστα που γεμίζει με έντονα συναισθήματα τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πρωταθλήματος SBK, Sylvain Guintoli. Και τα συναισθήματα αυτά είναι ανάμεικτα, μιας και στην αγγλική πίστα γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του, αλλά στο ίδιο μέρος είχε μια σφοδρή πτώση το 2009, όταν κι έσπασε το πόδι του.

 

Μάλιστα, παρά το ότι είναι Γάλλος, ο ίδιος αντιμετωπίζει το γύρο εκεί σαν εντός έδρας, με το σπίτι του να είναι μόλις μισή ώρα από την πίστα (μένει μόνιμα στην Αγγλία), όπου το παρόν θα δώσουν - για να τον ενθαρρύνουν - οι φίλοι και συγγενείς του. Ο Γάλλος έχει κάνει ένα super ξεκίνημα και προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα με 13 βαθμούς διαφοράς από τον ομόσταυλό του Eugene Laverty.

 

"Το Donington είναι συναρπαστικό για μένα! Ανάμεσα σε τόσους δύσκολους αγώνες και πίστες, εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου κι εδώ έσπασα άσχημα το πόδι μου το 2009", τόνισε. "Το σπίτι μου είναι 30 λεπτά από το Donington κι έτσι είναι σαν να αγωνίζομαι εντός έδρας. Αρκετοί φίλοι αλλά και οι οικογένειά μου θα έρθουν να με υποστηρίξουν!"

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Σπίτι μου σπιτάκι μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα