• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Επιστρέφει ο Gino Rea
Για το γύρο στο Le Mans
Νέα 15/05/2013 - 16:50

Ο Gino Rea, αφού έμεινε εκτός δράσης για τους πρώτους τρεις αγώνες του 2013, επιστρέφει στις πίστες αυτό το Σ/Κ στην Γαλλία, ως έκτακτη συμμετοχή.

 

Θυμίζουμε ότι ο Βρετανός αναβάτης είχε συμφωνήσει με την ESGP και θα συμμετείχε κανονικά στο φετινό Πρωτάθλημα της Moto2, ωστόσο η ομάδα αποσύρθηκε αίφνης πριν την έναρξη της σεζόν, αφήνοντας τον Rea χωρίς μοτοσυκλέτα. Ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω και με την υποστήριξη της οικογένειάς του, αλλά και φίλων και οπαδών του, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό (έχει σχετική σελίδα στο internet) που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στην Γαλλία, με τα χρώματα της ομάδας του: Gino Rea Race Team!

 

"Η υποστήριξη όλων στη σελίδα δωρεών ήταν καταπληκτική", δήλωσε ο Rea. "Δεν πίστευα ότι θα υπήρχαν τόσοι που επιθυμούν την επιστροφή μου στις πίστες! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους. Θέλουμε να συμμετάσχουμε σε μερικούς αγώνες, όπως τώρα στο Le Mans αλλά και στον αγώνα στην πατρίδα μου, στο Silverstone. Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τον πατέρα μου, τον Dave Crawford και την FTR για την σκληρή δουλειά τους και την υποστήριξή τους. Δεν κρατιέμαι να επιστρέψω στην πίστα!".

 

Από τη σελίδα δωρεών του Βρετανού στο internet, διαβάζουμε ότι ο Gino Rea σκοπεύει να αγωνιστεί εκτάκτως στα παρακάτω δέκα GP φέτος:

 

9/05  Γαλλία,                       Le Mans
02/06 Ιταλία,                       Mugello
16/06 Ισπανία,                    Catalunya
29/06 Ολλανδία                  Assen
14/07 Γερμανία                  Sachsenring
25/08 Τσεχία                      Brno
01/09 Αγγλία                      Silverstone
15/09 Ιταλία San Marino  
  Misano
29/09 Ισπανία                     Aragon MotorLand
10/11 Ισπανία                     Valencia

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP 2013: Ισπανική επέλαση!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Το ξέρατε;

Χορηγοί