• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Checa εκτός Monza
Πρόβλημα με τον ώμο του
Νέα 11/05/2013 - 12:16

Η Ducati συνεχίζει με προβλήματα στα SBK! Η Panigale ξεκίνησε με το δεξί τις Κατατακτήριες στην Αυστραλία και ο χρόνος της Superpole από τον Checa εντυπωσίασε, αλλά μετά το ατύχημα στον Αγώνα τον άφησε πίσω για τη συνέχεια. 

Και ενώ ο Ισπανός περίμενε την Monza, για να αγωνιστεί χωρίς προβλήματα φυσικής κατάστασης, χθες πρώτη μέρα δοκιμών αντιμετώπισε πόνους στον τραυματισμένο του ώμο. Ο Carlos Checa δήλωσε χθες:

“Ο ώμος μου δημιούργησε προβλήματα και αν αύριο χειροτερέψει πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τον Αγώνα”. Ατυχώς οι φόβοι του βγήκαν αληθινοί, σήμερα το πρωί χειροτέρεψε και αφού η clinica mobile δοκίμασε πολλές θεραπείες, ο οδηγός και η ομάδα αποφάσισαν να μην συνεχίσουν στην Monza και να προσπαθήσουν να ετοιμαστούν για τον Αγώνα του Donington, σε δύο εβδομάδες.

Ο Ernesto Marinelli, υπεύθυνος για τα SBK για το Ιταλικό εργοστάσιο δήλωσε:

“Ο Carlos έχει ένα οίδημα στην περιοχή του ώμου και ο πόνος ήταν έντονος μετά τις Κατατακτήριες 1. Προς το παρόν είναι αδύνατο να οδηγήσει και κανονικά χρειάζεται τρεις εβδομάδες αποθεραπείας, έτσι είμαστε στο όριο για το Donington, αλλά θα κάνουμε κάθε τι δυνατό για να επιστρέψει στη σέλα το συντομότερο”.

 

Επόμενο άρθρο »

Superstock Monza: BMW-Ducati, η κόντρα συνεχίζεται

« Προηγούμενο άρθρο

Συνελήφθη ο Barbera!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα