• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Monza: ΕΔ1
Δυνατός ο Rea στο βρεγμένο!
Νέα 10/05/2013 - 20:19

Ο τέταρτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK ξεκίνησε στην Monza με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, σε μια βρεγμένη πίστα που έκρυβε αρκετούς κινδύνους για τους αναβάτες. Θυμίζουμε ότι στην ιταλική πίστα είχε δημιουργηθεί μεγάλη αντιπαλότητα πέρυσι, με την Pirelli να κατασκευάζει ένα νέο ελαστικό μόνο για τον συγκεκριμένο γύρο, το Diablo Wet!

 

Στην πρώτη 45λεπτη διαδικασία πρώτευσε ο Jonathan Rea, ο οποίος σημείωσε χρόνο 2:05.912δ από πολύ νωρίς. Να σημειώσουμε ότι ο αναβάτης της Honda δοκιμάζει ένα νέο ρεζερβουάρ στη μοτοσυκλέτα του. Ο Ayrton Badovini πήρε τη δεύτερη θέση, προς το τέλος των ΕΔ1, πάνω στην όμορφη Ducati Panigale 1199, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Tom Sykes, ο οποίος ήταν δεύτερος για το μεγαλύτερο διάστημα.

 

Οδηγώντας εξαιρετικά και δείχνοντας πολύ άνετος στις δύσκολες συνθήκες πίστας, ο Kousuke Akiyoshi - ο οποίος αντικαθιστά τον τραυματία Leon Haslam - πήρε την τέταρτη θέση πάνω στην Honda του. Ο Jules Cluzel ήταν πέμπτος και ο τελευταίος που κατάφερε να μείνει στο δευτερόλεπτο πίσω από τον Rea, με τους Eugene Laverty, Loris Baz, Chaz Davies, Leon Camier και Marco Melandri να κλείνουν την πρώτη δεκάδα.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Monza: ΚΑΤ1

« Προηγούμενο άρθρο

H Suzuki θέλει τον Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα