• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo vs Olive
Aprilia Cup Jerez 1997
Νέα 07/05/2013 - 20:56

O Jorge Lorenzo άλλαξε κατά πολύ το επιθετικό του στυλ από το 2005 κι εξής, όταν και του απαγορεύτηκε να αγωνιστεί στο GP της Μαλαισίας, μετά από αυτό που έκανε στον Alex de Angelis στα 250cc στην Ιαπωνία.

 

Επιπρόσθετα, οι τραυματισμοί που υπέστη την πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, ενθάρρυναν ακόμα περισσότερο τον νεαρό - τότε - Ισπανό να αλλάξει τον τρόπο οδήγησής του κι έγινε έκτοτε υπέρμαχος των ασφαλών προσπεράσεων, όπως άλλωστε και ο Dani Pedrosa. Ωστόσο η σύγχρονη τεχνολογία και ειδικά το internet, είναι αδέκαστος κριτής και υπάρχει για να θυμίζει στους παλιούς και να μαθαίνει στους νεότερους τι έχει συμβεί στο παρελθόν!

 

Στο παρακάτω video, βλέπετε τον 10χρονο Lorenzo στο Aprilia Cup το 1997 να ρίχνει τον συναθλητή του Juan Olive και στη συνέχεια, στις δηλώσεις του, να τονίζει ακριβώς τα λόγια που είπε και ο Marquez μετά το περιστατικό στην Jerez: "Δεν ήταν πολύ σωστό, αλλά αυτά συμβαίνουν στους αγώνες!"

 

Αυτό που βλέπετε παρακάτω συνέβη ακριβώς στην ίδια στροφή, την τελευταία, της πίστας της Jerez, αυτή που πλέον έχει πάρει το όνομα του Ισπανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Τι είπαν για το πέρασμα του Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα