• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ1: Lorenzo-Pedrosa και κοντά ο Rossi
H Jerez “παράγει” μικρές διαφορές
Νέα 03/05/2013 - 13:09

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Οι πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές στην πίστα με τις μικρές ευθείες, ισορροπεί τις διαφορές των μοτοσυκλετών και δίνει μικρές διαφορές που με τη σειρά τους εντείνουν τον ανταγωνισμό. Οι ΕΔ1 ξεκίνησαν με τον Dani Pedrosa σε δυνατό ρυθμό, να κυριαρχεί τα 44 από τα 45 λεπτά και μόλις στο τελευταίο να χάνει την πρώτη θέση από τον Jorge Lorenzo. H Yamaha M1 είναι πολύ καλή σε όλα τα κομμάτια της πίστας, εκτός από την έξοδο από την τελευταία στροφή της πίστας, την στροφή “Lorenzo”, όπου η επιτάχυνση της Honda δεν παίζεται!

O Ισπανός της Μ1 κατάφερε να είναι μόνο 90 χιλιοστά του δευτερολέπτου αργότερος από τον συμπατριώτη του Pedrosa, όμως όλοι οι υπόλοιποι, υπολείπονται από 250 χιλιοστά και πάνω, σε αυτό το σημείο!

Ο Valentino Rossi απέχει 366 χιλιοστά από την κορυφή, σχεδόν όλα χαμένα σε αυτό το σημείο. Στην 4η θέση ο Cal Crutchlow με μια ακόμη Μ1, ακολουθεί με διαφορά 46 χιλιοστών τον Ιταλό, ενώ και οι δύο έχουν αφήσει 4 δέκατα πίσω τον Marc Marquez, που συνεχίζει – όπως και στις χειμερινές δοκιμές – να δυσκολεύεται (προς το παρόν) σε αυτήν την πίστα.

Ο Nicky Hayden έκανε την ευχάριστη έκπληξη για την Ducati, στην 6η θέση, αλλά πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Pedrosa. O Stefan Bradl ακολουθεί στην 7η θέση, ελάχιστα μπροστά από τον Alvaro Bautista.

O Aleix Espargaro έκανε και πάλι τη ζημιά σε ένα σωρό πρωτότυπες μοτοσυκλέτες, με την CRT Aprilia ART με τα 276χλμ/ώρα τελικής να υπολείπεται μόλις 1.2'' από την Honda των 292.5χλμ/ώρα!

Ο Αndrea Dovisiozo είναι μπροστά από τον Andrea Iannone της δορυφορικής Ducati και τον Michelle Pirro που δοκιμάζει την πειραματική Desmosedici GP13.1.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις τελικές, στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα