• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Δεν αποθαρρύνομαι!
Γνωρίζω πολύ καλά την πρόκληση απέναντί μου
Νέα 29/04/2013 - 17:33

Ο Carlos Checa - παρά το μάλλον απογοητευτικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα των SBK - δηλώνει ότι δεν θέλει να χάσει τη συγκέντρωσή του στη φετινή πρόκληση της Ducati 1199 Panigale!

 

Ο φετινός μαραθώνιος ξεκίνησε με διαφορετικούς οιωνούς για τον Ισπανό και την Ducati του, κατακτώντας μια εκπληκτική pole στο Phillip Island, ωστόσο η πανέμορφη δικύλινδρη μοτοσυκλέτα χάθηκε από το προσκήνιο στη συνέχεια, αρχικά λόγω του ατυχήματος του Ισπανού στην Αυστραλία και εν συνεχεία εξαιτίας της ταχύτατης Aragon, η οποία και φανέρωσε την αδυναμία σε τελική της ιταλίδας καλλονής.

 

Παρά το ότι ο Checa δήλωνε πριν το Assen ότι τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν στην Ολλανδία, εν τούτοις και εκεί φάνηκαν οι αδυναμίες της Panigale με τον ίδιο τον Ισπανό να παραδέχεται ότι δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών του. "Στην πραγματικότητα πίστευα ότι θα μπορούσα να επιτύχω πολλά περισσότερα σήμερα και ότι θα έφερνα τη μοτοσυκλέτα στο επόμενο επίπεδο. Στον πρώτο αγώνα το πίσω μέρος μου δημιουργούσε προβλήματα κι έτσι προχωρήσαμε σε ορισμένες αλλαγές πριν την έναρξη του δεύτερου, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας, αλλά αυτό δεν μας αποθαρρύνει! Γνωρίζω καλά αυτή την πρόκληση και θα βάλω τα δυνατά μου να βελτιώνω τη μοτοσυκλέτα σε κάθε αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη: Ο Καρακατσάνης νικητής στην Supersport

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Δεν το διασκεδάζω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα