• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Φαινόμενο ο Marquez!
Ο Ιταλός μάνατζερ μιλά για τον αγώνα της Κυριακής
Νέα 24/04/2013 - 12:37

Ο αγώνας της Κυριακής στο Τέξας, είχε μόνο ένα πρωταγωνιστή: τον Marc Marquez, ο οποίος όπως είναι πλέον γνωστό, έγινε ο νεαρότερος νικητής στη μεγάλη κατηγορία, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Freddie Spencer! Παράλληλα, με τη νίκη του αλλά κυρίως με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, αποδεικνύει ότι θα είναι σκληρός αντίπαλος για τους άλλους τρεις διεκδικητές του Τίτλου, αν και ο ίδιος - σωστά πράττοντας - προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην λέει μεγάλα λόγια για το Πρωτάθλημα.

 

"Ήταν το GP του φαινομένου που ακούει στο όνομα: Marc Marquez! Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι κατέρριψε το ρεκόρ του Spencer!", τόνισε ο Pernat στο ιταλικό site, gpone.com. "Ήταν όμως και μια νίκη του Lorenzo, ο οποίος στο τεστ που έγινε στην πίστα εδώ είχε δυσκολευτεί πολύ, αλλά στον αγώνα κατάφερε να πάρει μια τρίτη θέση. Κανείς δεν το περίμενε και απέδειξε ότι είναι ένας αληθινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής!" Αυτός που έλειπε από τη μάχη για μια θέση στο βάθρο, ήταν ο Valentino Rossi, με τον Ιταλό να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το μπροστινό του φρένο. "Θεωρώ ότι ο Vale είναι λίγο πίσω σε σχέση με τον Lorenzo, σε ό, τι αφορά στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Για την ώρα ψάχνει ένα θαύμα κάθε Κυριακή, κάτι που σημαίνει ότι αυτός και οι μηχανικοί του υστερούν", συνέχισε ο Γενοβέζος μάνατζερ.

 

Τέλος, με δεδομένο ότι ήδη το Πρωτάθλημα δείχνει πόσο ανταγωνιστικό και αμφίρροπο θα είναι, ο Pernat πρόσθεσε: "Θα είναι ένα φοβερό Πρωταθλημα, με τέσσερεις αναβάτες να παλεύουν για νίκες. Πρέπει να πω ότι στην Honda η ατμόσφαιρα είναι ήσυχη, με τους Marquez και Pedrosa να έχουν ένα υγιή ανταγωνισμό, χωρίς προβλήματα εκτός πίστας".

 

Επόμενο άρθρο »

Θέλει να επιστρέψει ο Camier!

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: Φωτογραφικό 4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα