• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H APRILIA ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ:
PEGASO 650 STRADA και TRAIL ΜΕ TRAVELLER’S KIT
Νέα Αγοράς 01/04/2009 - 14:22
Το καλοκαίρι πλησιάζει και είναι η ιδανική εποχή για βόλτες και ταξίδια με μοτοσυκλέτα. Το Aprilia Pegaso ανέκαθεν αποτελεί την αγαπημένη επιλογή του ελληνικού κοινού αφού συνδυάζει τα πάντα, άνεση, επιδόσεις, ευελιξία χώρους για 2 άτομα και ταξιδιωτικές δυνατότητες.

 Η Aprilia τώρα προσφέρει δωρεάν σε όσους επιλέξουν το μοντέλο PEGASO έκδοση Strada ή έκδοση Trail, τον πλήρη εξοπλισμό ταξιδιού αξίας 670€! και χωρίς καμία επιβάρυνση στην τελική τιμή!

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει :
• Σχάρα και πίσω βαλίτσα top box χωρητικότητας 36 lt
• Πλαϊνές σχάρες και εύκαμπτες τσάντες συνολικής χωρητικότητας 70 lt
• Προστατευτικό φαίρινγκ

Επιλέγεις τώρα την έκδοση που σε ενδιαφέρει PEGASO 650 STRADA ή TRAIL και η APRILIA σου προσφέρει δωρεάν το Traveller’s Kit για το ταξίδι σου!

Η APRILIA ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ:
PEGASO FACTORY ME AKRAPOVIC Το PEGASO 650 FACTORY είναι μια ειδική έκδοση με άρωμα αγώνων Supermoto που η Aprilia μονοπωλεί τα τελευταία χρόνια. Με παγκόσμια πρωταθλήματα στις κατηγορίες S1 και S2, η APRILIA κυκλοφόρησε την ειδική έκδοση του PEGASO με στοιχεία κοινά όπως τα αξεσουάρ και τα εξαρτήματα που φοράνε τα αγωνιστικά SXV. Το πακέτο των φρένων είναι αυτούσιο από τις μοτοσυκλέτες του παγκοσμίου SM.

Η APRILIA τώρα για να κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστική και ελκυστική την πρόταση PEGASO προσφέρει με κάθε αγορά του PEGASO 650 FACTORY ένα set εξατμίσεων AkrapovicTitanium αξίας 860€ χωρίς καμία επιβάρυνση στην τελική τιμή.

Επιλέγεις τώρα Το PEGASO 650 FACTORY και η APRILIA σου προσφέρει δωρεάν ένα set εξατμίσεων AkrapovicTitanium.

Υλικό και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης καθώς και πληροφορίες για όλα τα μοντέλα θα βρείτε στο site www.aprilia.com/press (username: aprilia - password: pegaso).

Επόμενο άρθρο »

Βραβείο σχεδίου «Red Dot» για την νέα κλειδαρία

« Προηγούμενο άρθρο

SCARABEO 100: Τώρα μια νέα έκδοση 100 κυβικών

Χορηγοί