• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pirro και Battaini στην Jerez
Για δοκιμές μαζί με Checa και Badovini
Νέα 17/04/2013 - 11:18

Την ώρα που οι εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, θα αγωνίζονται στο δεύτερο γύρο του Austin, οι δοκιμαστές της ομάδας βρίσκονται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Jerez, για δοκιμές, παρουσία και των αναβατών της 1199 Panigale που συμμετέχουν στα SBK (Checa-Badovini).

 

Ο Michele Pirro θα δοκιμάσει κάποια νέα εξαρτήματα στην εργαστηριακή GP13 που θα αποτελέσουν – πιθανότατα – τη βάση της ολοκαίνουργιας μοτοσυκλέτας που θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε από το καλοκαίρι και μετά! Μια πρώτη γεύση πήραμε στα τεστ της Μαλαισίας, ενώ την οδήγησαν και οι Dovizioso-Hayden στο τελευταίο χειμερινό τεστ του 2013, στην ισπανική πίστα. Παράλληλα, ο Ιταλός δοκιμαστής θα έχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί για την πρώτη του έκτακτη συμμετοχή στο φετινό Πρωτάθλημα, τον επόμενο μήνα στην Jerez.

 

Μαζί με τους παραπάνω, στην ισπανική πίστα είναι και ο Hofmann, ο δοκιμαστής της Aprilia. Οι χρόνοι δεν έχουν βγει επίσημα, ωστόσο μέσω twitter είδαμε ότι οι Pirro-Battaini κυμαίνονται από 1:43-1:44, οι Checa-Badovini στο 1:44 και ο Hofmann στο 1:43.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Θα είμαι έτοιμος!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Έχω τη νοοτροπία νικητή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα