• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η MV Agusta Rivale στο δρόμο!
Διέρρευσαν φωτό από test ride στην Ιταλία!
Τεστ-Μοντέλα 11/04/2013 - 11:54

Η νέα 800cc τρικύλινδρη MV Agusta Rivale, εθεάθη σε test ride στους δρόμους γύρω από το εργοστάσιο στο Varese της Ιταλίας, καθώς η ιταλική φίρμα προετοιμάζεται για το λανσάρισμα του μοντέλου μέσα στο 2013. Στις φωτό βλέπουμε δυο εκδοχές του νέου μοντέλου, που είναι – εμφανισιακά – πολύ κοντά στην παρουσίαση της Rivale στο Μιλάνο, στο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας που διεξήχθη τον περασμένο Νοέμβριο.

 

Όπως μπορείτε να δείτε, οι παραπάνω φωτογραφίες – τις οποίες είδαμε στο ιταλικό site, moto.it – απεικονίζουν τις μοτοσυκλέτες χωρίς καμμία προσπάθεια να κρυφτεί ή καμουφλαριστεί κάτι! Στο εν λόγω μοντέλο, συνεργάστηκε μια ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών για το τελικό αποτέλεσμα, οι οποίοι εργάστηκαν τόσο στο San Marino – στο CRC (Castiglioni Research Center) – όσο και στα κεντρικά της φίρμας στο Varese. Το βάρος ωστόσο για το σχεδιασμό, έπεσε στους Βρετανούς σχεδιαστές Adrian Morton και Castiglioni.

 

«Η Rivale είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για το μέλλον της MV», τόνισε ο Giovanni Castiglioni (αφεντικό της MV) στο mcn και πρόσθεσε σχετικά με το μοντέλο: «Το βασικό μας μέλημα είναι η απόλαυση που θα προσφέρει στην οδήγηση, έτσι προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο πιο απλό μπορούσαμε. Δεν υπάρχει τίποτα που να στέκεται εμπόδιο στην οδηγική απόλαυση. Είμαστε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι οι πελάτες θα αγαπήσουν πραγματικά αυτή τη μοτοσυκλέτα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: To Pirelli Angel GT στην πίστα Nardò

« Προηγούμενο άρθρο

Δύο ειδικές εκδόσεις από την Triumph!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα