• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Aragon: Ημέρα 3η
Ολοκληρώθηκε το τεστ με τον Sykes μπροστά!
Νέα 06/04/2013 - 01:11

Μόλις μια εβδομάδα πριν το δεύτερο γύρο Πρωταθλήματος των SBK, στην Aragon, η Pata Honda, η Kawasaki, η Fixi Crescent Suzuki και οι δοκιμαστές της Ducati, ολοκλήρωσαν το τριήμερο τεστ στην πίστα της Aragon.

 

Ο δυνατός αέρας ήταν το κύριο χαρακτηριστικό τις δυο πρώτες ημέρες των δοκιμών, με τη βροχή να εμφανίζεται την 3η (Πέμπτη) και να αναγκάζει τους αναβάτες να φύγουν νωρίτερα του αναμενομένου από την ισπανική πίστα. Ο Tom Sykes ήταν και πάλι ο ταχύτερος όλων, με χρόνο στo 1:57.2, ενώ παράλληλα δοκίμαζε ένα νέο πλαίσιο, νέα εξαρτήματα και μερικές αναβαθμίσεις στον κινητήρα. Δεύτερος ήρθε ο Leon Camier πάνω στη Suzuki του, 1,8δ πίσω όμως από τον πολύ δυνατό Sykes.

 

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο δοκιμαστής της Ducati, Niccolo Canepa, ο οποίος έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 3η θέση, αφήνοντας πίσω του τον αναβάτη της Honda, Leon Haslam. Μια ακόμα Suzuki, αυτή του Jules Cluzel βρίσκεται στην 5η θέση, με τον Matte oBaiocco (Ducati) να είναι έκτος. Ο ομόσταυλος του Sykes, Loris Baz, μπορεί να είναι μόλις 7ος, ωστόσο ο ίδιος τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα των δοκιμών. Τελευταίος ο Jonathan Rea, ο οποίος εξακολουθεί να παλεύει με τα ηλεκτρονικά. Ο Βρετανός, μαζί με τον ομόσταυλό του, θα έχουν ακόμα ένα διήμερο τεστ στην Alcarras για να καταφέρουν να κατανοήσουν καλύτερα τα νέα ηλεκτρονικά.

 

Οι χρόνοι της 3ης ημέρας:

 

1. Tom Sykes - Kawasaki - 1′57″2
2. Leon Camier - Suzuki - 1′59″0
3. Niccolò Canepa - Ducati - 1′59″3
4. Leon Haslam - Honda - 1′59″7
5. Jules Cluzel - Suzuki - 1′59″8
6. Matteo Baiocco - Ducati - 1′59″9
7.
Loris Baz - Kawasaki - 2′00″0
8. Jonathan Rea - Honda - 2′00″0

 

Επόμενο άρθρο »

Ανεβάζει τον πήχη ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Μεγάλη μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα