• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Crutchlow o αναλυτικός
Ο Βρετανός μας αποκαλύπτει μυστικά!
Νέα 06/04/2013 - 00:50

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Τελικά ο Cal Crutchlow είναι ένας συμπαθέστατος τύπος, με πολύ χιούμορ - μέχρι παρεξηγήσεως – αλλά και με διάθεση να λέει κάποιες αλήθειες του MotoGP έξω από τα δόντια. “Δεν είμαι στατισμένος (όπως συνήθως), είμαι αρκετά χαρούμενος, ειδικά με την σταθερότητα που βρήκαμε στη μοτοσυκλέτα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα και ήμουν σταθερός σε καλούς χρόνους. Μπορεί να είμαι -7 χλμ/ώρα από τις Honda, -3 χλμ/ώρα από τις εργοστασιακές Yamaha, αλλά είμαι εκεί στους χρόνους. Η μοτοσυκλέτα μας είναι καλή. Ο Lorenzo θα μπορούσε να κερδίσει με αυτή και εγώ δεν λέω ότι αν είχα τη δική του θα κέρδιζα”, σχολίασε.

“Η Yamaha και ο Jorge για να κερδίσουν χρειάζονται καθαρή πίστα μπροστά. Αν είναι πίσω από τις Honda θα είναι πολύ δύσκολο. Η Honda στην επιτάχυνση δεν παίζεται! Η Honda κάνει τις στροφές γωνίες, εμείς τις κάνουμε καμπύλες”, είπε για τις διαφορές των δύο κορυφαίων κατασκευαστών αυτή τη στιγμή.

“Εγώ παρά το ότι οδηγώ την ίδια μοτοσυκλέτα με πέρυσι κατέβασα χρόνο λόγω της εμπειρίας, αυτού του ενός παραπάνω χρόνου και γιατί μπορώ να ακολουθώ τους άλλους και να μαθαίνω. Τώρα ξέρω πως να φέρομαι στην Yamaha για να πηγαίνω γρήγορα. Όταν ήρθα στο MotoGP νόμιζα ότι θα τους κερδίσω όλους, γιατί κέρδιζα και από εκεί που ήρθα. Αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι. Η εμπειρία είναι το μυστικό στα MotoGP”, είπε αναφερόμενος και στον ομόσταυλό του που του δίνει τη συμβουλή να έχει υπομονή. “Αύριο τα 15' λεπτά των Κατατακτήριων 2 θα έχουν πλάκα”, δήλωσε για τη διαδικασία στην οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα πάει πολύ καλά!

"Πρέπει να βελτιωθώ στο φρενάρισμα και να βελτιώσω λίγο και την πρόσφυση πίσω, αλλά το ότι ήμασταν γρήγοροι σε όλες τις ελεύθερες μέχρι τώρα, είναι μια καλή ένδειξη". 

Επόμενο άρθρο »

Spies: Τώρα ξεκινάμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Έμεινε δεύτερος ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα