• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: O Dovizioso χαρούμενος
Μόνο ένα χιλιοστό πίσω από τον Rossi!
Νέα 06/04/2013 - 00:21

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

“Σίγουρα είναι ωραίο να είμαι τόσο κοντά στον Rossi, αλλά πιο σημαντικό είναι το ότι είμαι τόσο κοντά στην κορυφή! Δεν το περίμενα!” είπε ο Ιταλός της Ducati, που κάποια στιγμή πριν το τέλος κρατούσε την 3η θέση της κατάταξης και τελικά είναι 5ος με διαφορά μόλις 0.333 από τον πρώτο.

“Βάλαμε για πρώτη φορά το μαλακό λάστιχο πίσω στις ΕΔ3, μόνο στο τέλος και οι χρόνοι μας κατέβηκαν πολύ. Δοκιμάζαμε το σκληρό γιατί πιστεύαμε ότι αυτή θα είναι η επιλογή του Αγώνα. Όμως οι περισσότεροι δοκίμασαν το μαλακό και για αγώνα και αυτό θα κάνουμε και μεις αύριο στα 30' των ΕΔ4”, σχολίασε.

“Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι ότι είτε με το σκληρό, είτε με το μαλακό λάστιχο ανεβάζει θερμοκρασία πίσω και αυτό δεν είναι καλό για τη διάρκεια. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο και από γεωμετρία και με αλλαγή του στυλ οδήγησής μου, να το λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Ο Αγώνας αυτός θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνω τόσους πολλούς γύρους με τη μοτοσυκλέτα, οπότε θα βγάλουμε συμπεράσματα”, δήλωσε για αυτά που περιμένει τις επόμενες δύο μέρες.

 

Επόμενο άρθρο »

Έμεινε δεύτερος ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Μικρή βελτίωση για Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα