• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar ΕΔ3: Ο Marquez είναι ωραίος!
Φοβερή μάχη για τις 10 πρώτες θέσεις
Νέα 05/04/2013 - 22:27

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Το νέο σύστημα των Κατατακτήριων λειτούργησε θετικότατα ως προς το θέαμα και οι οδηγοί έκαναν φοβερές προσπάθειες για να βρεθούν στην πρώτη δεκάδα που οδηγεί κατευθείαν στις Κατατακτήριες 2, τη στιγμή που οι υπόλοιποι θα δώσουν μάχη στις ΚΑΤ1 για τις δύο θέσεις που θα τους οδηγήσουν στις ΚΑΤ2. Η βροχή που έπεσε στη διάρκεια της Moto2 σταμάτησε και παρά το ότι η πίστα ήταν πολύ βρώμικη και οι 24 οδηγοί κατάφεραν τελικά να βελτιώσουν τους χρόνους τους.

Ο Jorge Lorenzo φάνηκε πολύ δυνατός με μια σειρά γρήγορων γύρων και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε την πρώτη θέση, αλλά ένα λεπτό πριν το τέλος της χρονομέτρησης ο 20χρονος Marc Marquez σημείωσε 1:56.084 που ήταν ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου καλύτερος χρόνος από του συμπατριώτη του και Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2012. Ο “νέος” είναι και ωραίος και γρήγορος και μένει ο Αγώνας για να αποδείξει ο “παλιός” ότι είναι αλλιώς!  

 

Ο Cal Crutchlow επανέλαβε τις εκπληκτικές του εμφανίσεις και ολοκλήρωσε στην 3η θέση με διαφορά 0.242 του δευτερολέπτου, ακολουθούμενος από τον πολύ δυνατό Valentino Rossi που ήταν πίσω του με διαφορά μικρότερη από ένα δέκατο.

Ο Andrea Dovizioso ήταν και πάλι η ευχάριστη έκπληξη για την Ducati, με διαφορά μόλις 0.333 του δευτερολέπτου από την κορυφή!  

Ο Dani Pedrosa είχε θέματα με το μπροστινό της Honda του και έμεινε στην 6η θέση, ελάχιστα πάνω από τον δορυφορικό Alvaro Bautista που έκανε θαυμάσια εμφάνιση στα τελευταία λεπτά.

Ο Nicky Hayden επίσης είχε καλό χρόνο που τον έφερε στην 8η θέση.

 

Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ο Bradley Smith, που βελτίωσε το χρόνο του κατά 1.4'' για να ανεβεί στην 9η θέση και να κλείσει πολλά στόματα αμφισβήτησης. Την τελευταία θέση της δεκάδας πήρε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Stefan Bradl, από τον Andera Iannone, που ακολουθώντας τις γραμμές του Rossi κατέβασε και αυτός 1.4'' αλλά θα χριεαστεί να τρέξει στις ΚΑΤ1 για να διεκδικήσει μια καλή θέση στη σχάρα εκκίνησης.

Το ίδιο και ο ομόσταυλός του στην δορυφορική Pramac Ducati, o Ben Spies που έμεινε 12ος. Ο Aleix Espargaro είχε και πάλι τον πρώτο χρόνο ανάμεσα στις CRT μοτοσυκλέτες και μάλιστα με διαφορά μισό δευτερόλεπτο από τον επόμενο, που είναι ο Hector Barbera.

Στον τομέα των τελικών ταχυτήτων και πάλι ο Pedrosa με την Honda είναι πρώτοι με 344.4 χλμ/ώρα.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, στα συνοδευτικά αρχεία, δείτε τα αποτελέσματα και τις τελικές ταχύτητες αναλυτικά, καθώς και τα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Καλύτερα απ' ότι περίμενα!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Κατάρ: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα