• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυσκολίες για Spies
Δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε
Νέα 28/03/2013 - 13:21

Ο Ben Spies, ο πρώην εργοστασιακός της Yamaha, παραδέχεται ότι τόσο αυτός, όσο και οι μηχανικοί του στην Pramac Ducati, δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κατάρ στις 7 Απριλίου.

 

Θυμίζουμε ότι πέρυσι, η τύχη φάνηκε ότι τον είχε εγκαταλείψει, με το κερασάκι να αποτελεί η πτώση του στην Μαλαισία και ο τραυματισμός στον ώμο που κληρονόμησε, κάτι που τον ταλαιπωρεί ακόμα και μέχρι σήμερα. «Ο ώμος μου βελτιώνεται σταδιακά και δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα, έτσι είμαι χαρούμενος και ανακουφισμένος, ωστόσο ακόμα δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε», σχολίασε ο Αμερικανός στο motogp.com. "Το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο άσχημο, όσο φαίνεται, όμως οπωσδήποτε πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Νιώθω σαν να κάθομαι στη μοτοσυκλέτα χωρίς να κάνω πολλά, έτσι θέλω να μπορώ να αισθάνομαι τις αντιδράσεις της λίγο καλύτερα. Ξέρουμε ότι λίγο πριν τον πρώτο αγώνα είμαστε πίσω, αλλά έτσι έχει η κατάσταση και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά".

 

Να θυμίσουμε ότι, σε αντίθεση με πέρυσι, η Pramac έχει δυο αναβάτες, τους Iannone και Spies, ενώ ο περσινός αναβάτης της ιταλικής ομάδας, Barbera, οδηγεί μια CRT για την Avintia Blusens.

 

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Power Electronics Aspar

« Προηγούμενο άρθρο

HRC Video: Διπλή συνέντευξη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα