• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Σαν να κάνεις σεξ!
Μπαίνεις καλά σε μια στροφή και η αδρεναλίνη ανεβαίνει!
Νέα 28/03/2013 - 15:17

Ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Andrea Iannone, είναι ένας εξαιρετικά εξωστρεφής χαρακτήρας που μας θυμίζει – σε πολλές περιπτώσεις – μια μείξη του Valentino Rossi και του αείμνηστου Marco Simoncelli! Ο Ιταλός αναβάτης έδωσε συνέντευξη στο ιταλικό Tuttosport, μετά και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στις δοκιμές της Jerez, όπου και τερμάτισε στην 8η θέση (συνδυασμένα αποτελέσματα) ως η δεύτερη καλύτερη Ducati, μένοντας πίσω κατά 0.011δ από τον πιο έμπειρο Andrea Dovizioso.

 

Μιλώντας για τη σχέση του με την Desmosedici, είχε μια ενδιαφέρουσα – τουλάχιστον – άποψη για την οδήγηση πάνω στη μοτοσυκλέτα. “Είναι ιδιαίτερη! Της μιλάω! Δεν περιμένεις απάντηση λεκτική, αλλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά. Και μπορώ να πω ότι όλα ήταν θετικά. Μπαίνεις καλά σε μια στροφή και η αδρεναλίνη ανεβαίνει! Είναι φανταστικό συναίσθημα! Σαν να κάνεις σεξ με μια ωραία κοπέλα!»

 

Ο αναβάτης της Pramac αρέσκεται στο να τραβάει την προσοχή και να τον φωνάζουν tamarro, το οποίο – με μια πρόχειρη μετάφραση – σημαίνει αλλόκοτος, εξαιτίας του κουρέματός του, των γυαλιών ηλίου και των χρυσαφικών – α λα ράπερ – που φορά! Το συγκεκριμένο προσωνύμιο δεν τον ενοχλεί, λέγοντας μάλιστα: «Δεν υπάρχει μόνο η αρνητική πλευρά του “tamarro”, βλέπω και τη θετική του πλευρά… βλέποντας εικόνες από αναβάτες του ’70 με το τσιγάρο στο χέρι, έλεγα από μέσα μου πόσο τέλειο είναι αυτό! Είμαι και μ’ αρέσει που είμαι υπερβολικός. Να το πούμε ξεκάθαρα, είμαι “cazzaro(σ.σ. μ@λ@κ@ς)  και μ’ αρέσει!».

 

Ο Iannone έδειξε και τη σοβαρή του πλευρά, με τον ίδιο να έχει μια πολύ δυνατή σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος τον ακολουθεί απ’ όταν ήταν 3 χρονών, όπως και με τους Valentino Rossi και τον Uccio. «Ο Vale ήταν από τους πρώτους που μου είπε ότι έκανα καλά που πήγα στην Ducati… Δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι είναι πολύ δυνατός και θα παλέψει για νίκες φέτος. Ο Uccio είναι αυτός που το 2010 μου είπε να συνεχίσω την οδήγηση, όταν και δεν μπορούσα να βρω θέση. Η σχέση μας είναι από τα καλύτερα αυτής της δουλειάς!»

 

Επόμενο άρθρο »

Σίσσης vs Ajo

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για το Κατάρ ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα