• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκπληκτος ο Dovi!
Δεν περίμενα να είμαι μόλις 0.8 από την κορυφή
Νέα 26/03/2013 - 11:28

Ο νέος αναβάτης της Ducati, Andrea Dovizioso, παραδέχτηκε ότι έφυγε από την Jerez κάπως έκπληκτος, με τη διαφορά του από την κορυφή να διαμορφώνεται στα μόλις 0.8δ! Ο Ιταλός αναβάτης βρίσκεται στην 7η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, του τελευταίου χειμερινού τεστ, με χρόνο στο 1:40.322 που του επέτρεψε να είναι πολύ πιο κοντά στην κορυφή, απ’ ό,τι ήλπιζε!

 

Ο Dovizioso δοκίμασε – σε διαφορετικές συνθήκες – το νέο φέρινγκ που έφερε η Ducati στην Ισπανία, ολοκληρώνοντας στο σύνολο 30 γύρους. «Δυστυχώς δεν είχαμε πολύ χρόνο και δεν ήταν εφικτό να μάθουμε πολλά σχετικά με το ρυθμό», σχολίασε ο Ιταλός. «Πάντως, δεν περίμενα να φύγω από την Jerez μόλις 8/10 από την κορυφή! Είμαι χαρούμενος αλλά και έκπληκτος παράλληλα, καθώς αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε μακριά από την κορυφή, με καινούργια ελαστικά. Ο καιρός δεν μας άφησε να κάνουμε προσομοίωση αγώνα, έτσι δεν είμαστε σίγουροι τι να περιμένουμε όταν θα αρχίσουν να φθείρονται», πρόσθεσε ο Dovi, ο οποίος ξεπέρασε για λίγο τον Iannone στα συνδυασμένα αποτελέσματα του τριημέρου, όντας η πρώτη Ducati του τεστ.

 

«Αυτές οι τρεις ημέρες ήταν σημαντικές για εμένα και για την εξέλιξη, παρά το ότι δεν κάναμε εξαιρετικούς χρόνους. Πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για μια αξιοπρεπή θέση στο grid στο Κατάρ, και αυτό είναι σημαντικό, ωστόσο δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον αγώνα!».

 

Επόμενο άρθρο »

Υψηλό κίνητρο για Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Rossi-Lorenzo εν δράση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα