• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa 1ος στην βροχή
Μόνο 6 οδηγοί δοκίμασαν μέχρι τώρα
Νέα 23/03/2013 - 14:29

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Η βροχή όχι μόνο συνεχίζεται από το πρωί, αλλά μάλιστα τώρα λίγο πριν τη 1 στην Jerez, έχει δυναμώσει και κανείς οδηγός δεν βρίσκεται μέσα στην πίστα.

Ο Dani Pedrosa μπήκε αργότερα από όλους και παρά τις δύσκολες συνθήκες έκανε 7 γύρους, με ταχύτερο τον τελευταίο του, στον οποίο "έγραψε" 1:48.488. Έτσι βρέθηκε πρώτος με μεγάλη διαφορά 3.3'' από τον 2ο Andrea Dovizioso που πίεσε την Ducati του για να βρεθεί τελικά σχεδόν ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον δοκιμαστή της Ιταλικής εταιρίας, τον Michele Pirro, που έκανε 10 γύρους, οδηγώντας την Desmosedici μόλις για 2η φορά στη βροχή. Ο Ιταλός θα τρέξει ως έκτακτη συμμετοχή στον Αγώνα της Jerez τον Μάιο και θέλει να μαζέψει όσα περισσότερα δεδομένα για την ομάδα του.

Ο Yonny Hernadez είναι κοντά στον Pirro, ο 1ος από τις CRT, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ταλέντο του σε τέτοιες συνθήκες.

Ο Hiroshi Aoyama ακολουθεί αρκετά πιο πίσω, παρά το ότι έκανε μέχρι τώρα τους περισσότερους (16) γύρους από όλους.

Τέλος ο Bryan Staring της CRT Gresini Honda είναι τελευταίος με μεγάλη διαφορά. Εν τω μεταξύ, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Pedrosa ξαναγύρισε στην πίστα, δοκιμάζοντας διαφορετικά set-up στην Honda RC213V.

Δυστυχώς φωτογραφικά δεν μπορούμε να έχουμε καλό αποτέλεσμα, μέχρι να προμηθευτούμε φωτογραφίες από τον συνεργάτη μας Tino Martino!

Πάντως είναι εκπληκτικό το πως πλαγιάζουν με αυτές τις συνθήκες αυτοί οι θεοί του MotoGP!!! 

 

Επόμενο άρθρο »

O Vale χαρούμενος με την Μ1

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Jorge Lorenzo - Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα