• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα νέα χρώματα της YZR-M1
Έγινε η παρουσίαση στην Jerez (video)
Νέα 23/03/2013 - 12:44

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha παρουσίασε τα νέα της χρώματα - για τη φετινή σεζόν - κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που διεξήχθη χτες, στην πίστα της Jerez, εκεί όπου σήμερα οι αναβάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP, δοκιμάζουν τις τελευταίες ρυθμίσεις στις μοτοσυκλέτες τους, πριν τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ.

 

Οι μοτοσυκλέτες των Jorge Lorenzo και Valentino Rossi συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο, με τα παραδοσιακά εταιρικά χρώματα (μπλε και άσπρο) και μικρές πινελιές από τα αγαπημένα χρώματα των δυο αναβατών, το κίτρινο φυσικά για τον Vale και το κόκκινο για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος - όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό - δεν θα έχει το #1 στη μοτοσυκλέτα του, αλλά θα μείνει με το αγαπημένο του #99.

 

"Η φετινή χρονιά θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα, μιας και θα έχουμε τους δυο αναβάτες και πάλι μαζί", σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της Yamaha Motor Racing, Lin Jarvis. "Η κατάσταση έχει αλλάξει αρκετά από το 2008, προφανώς, διότι τότε ο Rossi ήταν το αναγνωρισμένο αστέρι και ο Lorenzo ο νεοφερμένος. Υπήρχε διαφορετική δυναμική ανάμεσα στους δυο τους και για εμάς ήταν άγνωστο το τι θα κατάφερνε ο Jorge. Η διαφορά τώρα είναι στους ρόλους. Ως ένα βαθμό έχουν αλλάξει. Πλέον ο Lorenzo είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ενώ ο Valentino Rossi επιστρέφει για να παλέψει". Τέλος, ο Jarvis αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι παρά το άστρο του Rossi, η ομάδα μένει για 3η συνεχόμενη χρονιά χωρίς κύριο χορηγό, αν και η Monster έχει αναλάβει ένα μέρος του οικονομικού φορτίου. Ο Jarvis θεωρεί ότι αυτό οφείλεται σε δυο λόγους, την παγκόσμια οικονομία και το γεγονός ότι το MotoGP είναι πολύ Ευρωπαϊκό-κεντρικό.

 

Απολαύστε και το σχετικό video!

               

Επόμενο άρθρο »

Video: Jorge Lorenzo - Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

O Valentino Rossi στο Facebook!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα