• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν επιστρέφει η Kawasaki!
Απέκλεισε την επάνοδό της στο MotoGP
Νέα 14/03/2013 - 15:37

Πριν μια εβδομάδα ακριβώς, διαβάζαμε για τις φήμες που ήθελαν το αφεντικό της NGM Mobile Forward, Giovanni Cuzari, να βρίσκεται σε συνομιλίες με την Kawasaki για το ενδεχόμενο επιστροφής της ομάδας στο MotoGP!  Τα νεότερα επ’ αυτού έρχονται από επίσημα χείλη της εταιρείας και δημοσιεύτηκαν στο motomatters.com.

 

Εκεί, ο υπεύθυνος Τύπου της Kawasaki Motors Europe, Martin Lambert, σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμμία διάθεση να επιστρέψουμε στο MotoGP. Η Kawasaki MotoGP, όλος ο εξοπλισμός και οι υποδομές έχουν παροπλιστεί. Πρόθεσή μας είναι να επικεντρωθούμε στην εργοστασιακή μας ομάδα στα SBK και να στηρίζουμε παράλληλα τα Supersport. Πέρυσι χάσαμε το Πρωτάθλημα για μισό βαθμό και πλέον η Kawasaki έχει την ενέργεια και θέλει να παλέψει για το Πρωτάθλημα του 2013».

 

Να σημειώσουμε ότι μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως ο μηχανικός Ichiro Yoda, εμπλέκονται τώρα με την επίσημη ομάδα της Kawasaki στα SBK. Πάντως, με τους νέους κανονισμούς που ισχύουν, εάν η Kawasaki επιθυμεί την επιστροφή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, αυτό θα μπορεί να γίνει μόνο μέσω μιας ήδη υπάρχουσας ομάδας, με την Forward Racing να αποτελεί ίσως τον ιδανικό υποψήφιο, μιας και ήταν αυτή ακριβώς η ομάδα που πήρε τον εξοπλισμό της Kawasaki στο τέλος του 2008, όταν η τελευταία εγκατέλειψε το MotoGP.

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Όλο και πιο γρήγορα!

« Προηγούμενο άρθρο

Πλησιάζει τον Marquez ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA