• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Είμαστε πίσω
Δεν είμαστε ευχαριστημένοι λόγω της διαφοράς από τις Honda
Νέα 14/03/2013 - 13:10

Ο ταχύτερος όλων στο προηγούμενο τεστ της Sepang, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo, ήταν λίγο απογοητευμένος με τη διαφορά του σχεδόν μισού δευτερολέπτου από τις Honda των Marc Marquez και Dani Pedrosa, μετά από δυο ημέρες παρουσίας στην πίστα του Τέξας.

 

Εκεί όμως που ο Ισπανός άσος υπερτερεί, είναι η εντυπωσιακή του σταθερότητα στις προσομοιώσεις αγώνα, όπως έδειξε τόσο στην Μαλαισία όσο και χτες, δεύτερη ημέρα των δοκιμών στο Austin, όταν και έκανε 15 συνεχόμενους γύρους το απόγευμα. Ο Jorge, ο οποίος μείωσε για λίγο τη διαφορά του από τον κορυφαίο Marquez (0,672δ σε 0,498δ), δήλωσε: «Η εμπιστοσύνη μου βελτιώθηκε σήμερα (σ.σ. χτες) και ο καλύτερός μου γύρος ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορος. Παράλληλα, την τελευταία ώρα κάναμε και μια μίνι προσομοίωση αγώνα – 15 γύρων – και πήγαμε καλά. Είχα σταθερό ρυθμό».

 

«Δεν είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, διότι είμαστε λίγο πίσω από τις Honda σε αυτή την πίστα, ωστόσο πιο κοντά σε σχέση με την πρώτη ημέρα», υπογράμμισε ο αναβάτης της Yamaha και συνέχισε: «Το σημείο κλειδί είναι ότι χάνουμε μερικά δέκατα στην ευθεία. Επίσης, στρίβουν πιο εύκολα στις αργές στροφές και επιταχύνουν πιο καλά. Παράλληλα, αυτού του είδους η πίστα, με αυτή την άσφαλτο, τους βοηθά και τους δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις εισόδους των στροφών. Εμείς φοβόμαστε την πτώση και δεν μπαίνουμε στις στροφές με τόση αυτοπεποίθηση».

 

Επόμενο άρθρο »

Πλησιάζει τον Marquez ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Παραμένει στην κορυφή ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα