• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Estrella Galicia Moto3
Στην Βαρκελώνη με τους Rins και Marquez
Νέα 08/03/2013 - 10:57

Η ομάδα της Moto3, Estrella Galicia 0,0 παρουσίασε τα νέα της χρώματα για το 2013, χτες στην Βαρκελώνη, με τους Alex Rins και Alex Marquez. Είναι η δεύτερη χρονιά που η ομάδα θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Moto3 – πέρυσι ήταν με τους Rins και Miguel Oliveira – και φέτος άλλαξε από Suter Honda σε KTM, που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μετά τον Τίτλο που κατέκτησε ο Sandro Cortese.

 

Ο Alex Rins ήταν Πρωταθλητής στο Ισπανικό Πρωτάθλημα το 2011, ενώ το 2012 αναδείχθηκε Rookie της χρονιάς στην Moto3 (τερμάτισε 5ος), ενώ ο Alex Marquez – ο νεότερος αδερφός του Marc Marquez – κέρδισε το Πρωτάθλημα της Moto3 (Ισπανία) και έκανε τρεις έκτακτες συμμετοχές σε Jerez, Estoril και Barcelona, προτού γίνει full-time αναβάτης για την Ambrogio Next Racing και τερματίσει στην 21η θέση.

 

«Η παρουσίαση ήταν πολύ καλή! Είμαι πολύ χαρούμενος διότι είμαι μέλος μιας δυνατής ομάδας, με την υποστήριξη εταιρειών όπως η Estrella Galicia και η Repsol! Παράλληλα, έχουμε κάνει καλή επιλογή και με την ΚΤΜ, κρίνοντας από τα πολύ θετικά τεστ μέχρι τώρα. Προσαρμόστηκα γρήγορα στη μοτοσυκλέτα, αν και χρειαζόμαστε κάποιες μικρές βελτιώσεις με το πλαίσιο», σχολίασε ο Alex Rins. Από την πλευρά του, ο Alex Marquez δήλωσε: «Η επίσημη παρουσίαση είναι πάντα συναρπαστική και εντυπωσιακή! Σου δίνει το κάτι παραπάνω σε κίνητρο για να ξεκινήσεις τη νέα σεζόν. Στις δοκιμές τα πήγαμε αρκετά καλά και σιγά-σιγά αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε το πώς λειτουργεί η νέα μοτοσυκλέτα. Έχουμε ακόμα το τεστ στην Jerez για να βρούμε ένα καλό set-up και να ετοιμαστούμε για το Κατάρ, εκεί όπου ελπίζω να τα πάμε καλά και να είμαστε κοντά στους πρώτους».

 

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει η Effenbert Liberty;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Επιβεβαιώθηκαν Imola και Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα