• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi κλείνει την πόρτα στην F1
“Είμαι πολύ μεγάλος πια, το τρένο πέρασε…!”
Νέα 07/03/2013 - 10:42

Μπορεί παλιότερα ο Valentino Rossi να ήταν πολύ κοντά στο να περάσει στην F1 – είχε κάνει μερικά ελπιδοφόρα δοκιμαστικά για την Ferrari ωστόσο πλέον τα χρόνια πέρασαν και ο ίδιος έχει κλείσει την πόρτα στους τέσσερεις τροχούς.

 

«Δυστυχώς έχω τελειώσει με την F1», φέρεται να δήλωσε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο ιταλικό Sky Sports. «Είμαι αρκετά μεγάλος πια, το τρένο πέρασε! Ωστόσο θα υποστηρίζω την Ferrari, τους Alonso και Raikkonen!». Ο Vale έχει δοκιμάσει τα μονοθέσια της Ferrari από το 2004 ως και το 2010 (η παραπάνω φωτό είναι από τις δοκιμές του 2008 στο Mugello). Ο 34χρονος πια Ιταλός, έχει επιστρέψει στην Yamaha, ίσως στην τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει το δέκατο Τίτλο της καριέρας του!

 

Να σημειώσουμε ότι ο μοναδικός που έχει καταφέρει να πάρει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τόσο στους δυο όσο και στους τέσσερεις τροχούς, είναι ο John Surtees, με τον Βρετανό – πριν περίπου ένα μήνα γιόρτασε τα 79α γενέθλιά του – να έχει κατακτήσει τον Τίτλο στα 500cc το 1956, 1958-60, ενώ κατάφερε να πάρει Πρωτάθλημα και στην F1 το 1964!

 

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή Kawasaki στο MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa και Marquez μιλούν για την Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα