• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2/Moto3: Δεύτερος γύρος στη Jerez
Αύριο ξεκινά ο δεύτερος γύρος δοκιμών στην Ισπανία
Νέα 18/02/2013 - 15:15

Μετά την ολοκλήρωση του τριήμερου τεστ στη Βαλένθια, την περασμένη εβδομάδα, οι ομάδες των δυο κατηγοριών ετοιμάζονται για το δεύτερο γύρο στη Jerez, από αύριο Τρίτη! Όλοι τους ελπίζουν ο καιρός να είναι καλός, ώστε να συνεχίσουν τις εργασίες που ξεκίνησαν στο προηγούμενο τεστ της Βαλένθια.

 

Στη Moto2 έχουμε τον Pol Espargaro, τον οποίο θα κυνηγούν όλοι και ο οποίος αναμένεται να γράψει το όνομά του και πάλι στην κορυφή της κατάταξης με τους χρόνους. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τους Terol και Torres, οι οποίοι έδειξαν τις διαθέσεις τους στη Βαλένθια. Και οι δυο θα έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν το πλαίσιο της Suter, καθώς ψάχνουν να βρουν την ιδανική λύση για την επερχόμενη σεζόν. Από την άλλη, σθεναρή αντίσταση αναμένεται να παρουσιάσουν οι Redding, Simon και Corsi, οι οποίοι δείχνουν δυνατοί και θα έχουν την ευκαιρία να προσαρμοστούν καλύτερα στις νέες ή αναβαθμισμένες μοτοσυκλέτες τους. Τέλος, οι νεοφερμένοι στην κατηγορία, Cortese (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto3 το 2012), Kent και Rossi θα γράψουν περισσότερα χιλιόμετρα για να προσαρμοστούν ακόμα καλύτερα στις νέες τους μοτοσυκλέτες.

 

Παρόμοια τα πράγματα και για τη μικρή κατηγορία Πρωταθλήματος, με τον Maverick Vinales να ελπίζει ότι θα εδραιώσει ακόμα πιο πολύ την ανωτερότητά του στην κατηγορία, με τους Rins και Salom να φιγουράρουν κι αυτοί σαν φαβορί για το φετινό Τίτλο. Για τον McPhee το τεστ δεν θα είναι μόνο για να επιβεβαιώσει την ταχύτητά του, αλλά και για το αν θα μπορέσει να μπει σφήνα στις κυρίαρχες KTM με τη Honda του! Το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό Fenati, ενώ στους νεοφερμένους στην κατηγορία, μας εντυπωσίασε η μόνο γυναίκα του grid, Ana Carrasco, η οποία δείχνει άκρως ανταγωνιστική απέναντι στους άντρες αντιπάλους της. Τέλος, ο Σίσσης θα έχει “οδηγό” του στο δεύτερο τεστ της χρονιάς, τα κολακευτικά λόγια του ιδιοκτήτη της ομάδας του (διαβάστε εδώ) Aki Ajo, στη δεύτερή του σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, την οποία και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

 

Επόμενο άρθρο »

Με τον Σίσση στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Αυστραλία, ημέρα 1η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα