• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στη σωστή κατεύθυνση η Ducati
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τεστ στη Jerez
Νέα 18/02/2013 - 12:43

Το ιδιωτικό τεστ της Ducati στην ισπανική πίστα της Jerez, ολοκληρώθηκε χτες Κυριακή, με παρόντες τον Andrea Iannone – η συμμετοχή του οποίου αποφασίστηκε για να βοηθήσει στην εξέλιξη της Desmosedici GP13και τον δοκιμαστή της ομάδας, Michele Pirro.

 

Κατά τη διάρκεια των τριών αυτών ημερών, δοκιμάστηκαν με επιτυχία εξαρτήματα πλαισίου από την εργαστηριακή μοτοσυκλέτα και όλα πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Επιπροσθέτως, οι οδηγοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και μερικές νέες στρατηγικές στα ηλεκτρονικά, αφήνοντάς τους ικανοποιημένους με το τελικό αποτέλεσμα. Η επιτυχία αυτή – και στα δυο μέτωπα – δείχνει ότι η Ducati δουλεύει προς τη σωστή κατεύθυνση, στο πρώτο κομμάτι του εξελικτικού της προγράμματος για το 2013.

 

«Ήταν ένα πολύ χρήσιμο τεστ και έμαθα περισσότερα για τη νέα μου μοτοσυκλέτα. Έκανα πολλά χιλιόμετρα σε μια πίστα όπου θα επιστρέψουμε σύντομα, έτσι οι τρεις αυτές ημέρες ήταν πολύ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω την Ducati, τους μηχανικούς και τον Bernhard Gobmeier γι’ αυτήν την ευκαιρία, η οποία ήταν πολύ χρήσιμη», σχολίασε ο Ιταλός αναβάτης της Pramac Ducati και συνέχισε: «Είναι μια μοτοσυκλέτα που πρέπει να κατανοήσω, καθώς για την ώρα η συμπεριφορά της είναι λίγο δύσκολη. Ωστόσο δεν ανησυχώ διότι έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που δουλεύουν στο όλο project».

 

Το επόμενο τεστ για τους εργοστασιακούς αναβάτες της Ducati και τους οδηγούς της Pramac, θα λάβει χώρα στην Sepang της Μαλαισίας, από 26 έως 28 Φεβρουαρίου.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Αυστραλία, ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Επιτυχημένο πρώτο τεστ για KTM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα