• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 test: Συνολική εικόνα
Espargaro και Terol ξεχώρισαν
Νέα 15/02/2013 - 12:46

Ο Pol Espargaro έδειξε την ανωτερότητά του στη μεσαία κατηγορία, σημειώνοντας τους ταχύτερους χρόνους και τις 3 ημέρες, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι αποτελεί το πρώτο φαβορί για το φετινό Πρωτάθλημα. Ο Ισπανός αναβάτης ήταν 2/10 ταχύτερος του Nico Terol (στη δεύτερη φωτό) και 4/10 πιο γρήγορος από τον Julian Simon.

 

Όπως και στη μικρότερη κατηγορία, έτσι και στη μεσαία, οι Ισπανοί είναι αυτοί που κυριαρχούν στις πρώτες θέσεις, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη χώρα τους. Το ερώτημα βέβαια είναι, αν αυτή η κυριαρχία θα συνεχιστεί και στο επόμενο τεστ της Jerez. Άλλωστε, ο Terol είναι παραδοσιακά πολύ δυνατός στη Βαλένθια, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα στη Jerez!

 

Οι νεοφερμένοι στην κατηγορία είναι λιγότεροι σε αριθμό και ως εκ τούτου οι αναβάτες της Moto2 δεν σημείωσαν τη θεαματική πρόοδο που είδαμε στη μικρότερη κατηγορία του Πρωταθλήματος. Αυτός που πραγματικά ξεχώρισε, από πλευράς βελτίωσης σε χρόνους, είναι ο Johann Zarco, με τον Γάλλο οδηγό να εντυπωσιάζει και να καταφέρνει να ρίχνει το χρόνο του κατά 2,741 δευτ. την τελευταία ημέρα! Πάντα σε σχέση με τους χρόνους της πρώτης ημέρας, μεγάλη βελτίωση – την τελευταία ημέρα του τεστ – είχαν και οι Wilairot (2,164δ), Moncayo (δεν μπήκε την πρώτη ημέρα, αλλά έριξε το χρόνο του 2,093δ την Πέμπτη) και Takahashi (2,064δ).

 

Από τους νεοφερμένους, αυτός που σημείωσε τη μεγαλύτερη βελτίωση ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, Sandro Cortese, με τον Γερμανό άσο να ρίχνει το χρόνο του κατά 1,989δ την τελευταία ημέρα των δοκιμών, σε σχέση με την πρώτη. Ακολούθησε ο Danny Kent με 1,854δ ενώ στοπ στην πρόοδο του Louis Rossi έβαλε η πτώση του, με τον Γάλλο να μην καταφέρνει να ρίξει κι άλλο το χρόνο του.

 

Αναλυτικά τα συνδυασμένα αποτελέσματα από τις τρεις ημέρες δοκιμών, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Στη Jerez ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

TMAX HELLAS: Κοπή πίτας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα