• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Σίσσης έκανε δοκιμές στην Αλμερία
Η ομάδα Ajo Moto3 με τους Salom, Khairuddin και Σίσση
Νέα 10/02/2013 - 14:59

Η ομάδα του Ajo τέλειωσε με θετικό απολογισμό το πρώτο της φετινό τεστ στην πίστα της Αλμερίας. Οι τρεις οδηγοί της εργοστασιακής ομάδας της ΚΤΜ φέτος είναι ο Ισπανός Luis Salom, ο Μαλαίσιος Zulfahmi Khairuddin και ο Ελληνο-Αυστραλός Θανάσης Σίσσης, ο οποίος σύντομα θα αποκτήσει και Ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του website μας! 

 

Η Ανδαλουσία τους επιφύλαξε καλό καιρό και τρεις ημέρες του τεστ και κάθε οδηγός συμπλήρωσε πάνω από 100 γύρους στην πίστα. Τώρα πηγαίνουν στην Βαλένθια για το επίσημο τεστ της Moto3 από τις 12-14 Φεβρουαρίου και εκεί θα φανεί το πόσο ανταγωνιστικοί είναι σε σχέση με τους φετινούς αντιπάλους τους.

Στην Αλμερία η ομάδα δεν θέλησε να αποκαλύψει τους χρόνους των οδηγών, έτσι αρκούμαστε στις δηλώσεις τους.

 

Luis Salom: “Η αίσθησή μας είναι θετική με τη νέα μοτοσυκλέτα και μέρα με τη μέρα, εγώ και η ομάδα μου παίρναμε μεγαλύτερη εμπειρία, στην προσπάθεια να καταλάβουμε καλύτερα τη μοτοσυκλέτα. Για πρώτο τεστ είμαστε χαρούμενοι με τους χρόνους. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τη δουλειά της. Στην Βαλένθια θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε ρυθμίσεις, ώστε σταδιακά να βελτιώσουμε την απόδοση”.

 

Zulfahmi Khairuddin: “Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με τη νέα μοτοσυκλέτα και μάθαμε κάποια πράγματα. Είδαμε επίσης το τι δουλεύει καλύτερα. Έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να δοκιμάσουμε και επίσης πρέπει να δουλέψω στο να βελτιώσω την οδήγησή μου”.  

 

Θανάσης Σίσσης: "Ήταν ωραίο να είμαι πάνω στη μοτοσυκλέτα πάλι, μετά τις χειμερινές διακοπές. Αυτές οι τρεις ημέρες ήταν πολύ σημαντικές στο να μάθουμε τη μοτοσυκλέτα της φετινής χρονιάς. Δοκιμάσαμε πολλά νέα πράγματα. Στο τέλος βρήκαμε μια καλή ρύθμιση , αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσα εδώ και μου πήρε λίγο να συνηθίσω την πίστα. Πιστεύω ότι έχουμε έτοιμη τη μοτοσυκλέτα για την Βαλένθια και ελπίζω ότι μπορούμε να πάμε γρηγορότερα εκεί”.  

 

Επόμενο άρθρο »

KTM Moto3 ιδιωτικό τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

Video από τη Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα