• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Marquez θέλει τον Τίτλο!
Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του!
Νέα 06/02/2013 - 12:04

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του νεαρού αναβάτη του HRC, Marc Marquez – στις δοκιμές που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στη Μαλαισία – έχουν κάνει τον Valentino Rossi να πιστεύει ότι ο νεοφερμένος στη κατηγορία Ισπανός, θέλει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, στην πρώτη του κιόλας απόπειρα!

 

«Περιμένω – και το είχα δηλώσει πριν τρεις/τέσσερεις μήνες – ότι ο Marquez μπορεί να παλέψει για νίκες από την αρχή της σεζόν», τόνισε ο Vale και συνέχισε: «Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του, διότι βλέποντάς τον εδώ, φαίνεται ότι θέλει να πάρει το Πρωτάθλημα στην πρώτη του χρονιά! Αυτό είναι καλό», και στη συνέχεια αστειεύτηκε λέγοντας: «Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε να κάνει λάθη και ή να έχει προβλήματα λόγω της απειρίας του! Ωστόσο αν δεν κάνει λάθη, θα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος για όλους».

 

Ο Marquez – ο οποίος πήρε τη θέση του Casey Stoner στο γκαράζ της Honda – ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα δοκιμών στην 3η θέση, μόλις 0,044 πίσω από τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa. Τη δεύτερα ημέρα ο Marquez ολοκλήρωσε και πάλι τρίτος, με διαφορά όμως στο 0,254 από τον ομόσταυλό του.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Όχι στην κριτική!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Η νέα Fixi Crescent Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα