• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πωλείται η Husqvarna;
Σχεδόν βέβαιη η εξαγορά της από την KTM!
Νέα Αγοράς 31/01/2013 - 12:02

Τις τελευταίες ημέρες πολλαπλασιάζονται οι φήμες που θέλουν τη BMW να πουλά τη Husqvarna στην KTM, με την επίσημη ανακοίνωση – ενδεχομένως – να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

 

Να θυμίσουμε ότι η BMW είχε αγοράσει τη Husqvarna από την MV Agusta το 2008, λίγο πριν το ξέσπασμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, και επένδυσε πάρα πολλά χρήματα με αποτέλεσμα τον εκμοντερνισμό της γραμμής παραγωγής, αλλά και το λανσάρισμα νέων μοντέλων, όπως η Nuda 900 (στη φωτό)! Πλέον, όμως, όπως όλα δείχνουν, ο γερμανικός κολοσσός βρίσκεται στα τελευταία στάδια συζητήσεων για την πώληση της εν λόγω φίρμας στην KTM, η οποία στηρίζεται οικονομικά από τον Ινδό γίγαντα, τη Bajaj.

 

Πρέπει να πούμε ότι η παραπάνω είδηση δεν επιβεβαιώνεται από τα επίσημα χείλη της εταιρείας, ωστόσο οι φήμες κυκλοφορούσαν για αρκετό διάστημα και πλέον, αρκετά MME τόσο στην Ιταλία, όσο και σε Γερμανία και Αυστρία θεωρούν την πώληση δεδομένη.

 

Αν οι ενδιαφερόμενες πλευρές σφραγίσουν τη συμφωνία, θα είναι αναμφίβολα επιπλέον καλά νέα που θα προστεθούν στο γεγονός ότι η Husqvarna ανακοίνωσε πωλήσεις ρεκόρ για το 2012! Η εξαγορά της Husqvarna θα ενισχύσει την ήδη δυνατή παρουσία της KTM στην κατηγορία “on-off” αν και για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του κατασκευαστή σχετικά με την τύχη της ιστορικής Husqvarna.

 

Επόμενο άρθρο »

Προσφορές Husqvarna

« Προηγούμενο άρθρο

Ειδικές προσφορές Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα