• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Brivio Διευθυντής του Αγωνιστικού της Suzuki;
Η φήμη έσκασε σαν βόμβα από την Ιταλία!
Νέα 25/01/2013 - 15:23

Μίνι βόμβα έσκασε από τα χείλη του Max Temporali – δημοσιογράφος και σχολιαστής σε κανάλι της Ιταλίας – ο οποίος σε χτεσινοβραδινή εκπομπή ισχυρίστηκε ότι Davide Brivio θα είναι ο Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Suzuki, άμα τη επιστροφή αυτής στο MotoGP το 2014!

 

Είναι γνωστό ότι η Suzuki σχεδιάζει την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, μετά την προσωρινή της αποχώρηση το 2011 λόγω οικονομικών δυσκολιών, ωστόσο τα νέα δεδομένα στο Πρωτάθλημα απαιτούν από την εταιρεία να συμπράξει με κάποια άλλη ομάδα για να μπορέσει να συμμετάσχει! Αυτό επιβεβαίωσε και με τα λεγόμενά του ο Carmelo Ezpeleta, ο οποίος σχολίασε στο MCN.com: «Το 2014 δεν θα δεχτούμε άλλες συμμετοχές, έτσι αν η Suzuki θέλει να συμμετάσχει, θα πρέπει να το κάνει μέσω των υπαρχουσών ομάδων. Πρέπει να πάνε σε κάποια ομάδα και να την αγοράσουν! Θα μπορεί να είναι η οποιαδήποτε και για παράδειγμα, αν είναι αυτή του Gresini, τότε κάποιος άλλος θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη μοτοσυκλέτα του».

 

Μπορεί να μην είναι τελείως κατανοητό πως ο Davide Brivio, πρώην Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Yamaha και νυν εργαζόμενος στη VR46 εταιρεία του Valentino Rossi, εμπλέκεται στην επιστροφή της Suzuki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ωστόσο υπάρχουν φήμες ότι έχει ήδη διαλέξει την τοποθεσία από όπου θα διαχειρίζεται τα της ομάδας. Λέτε ο Brivio – αν τελικά πάρει το πόστο – να προετοιμάσει το έδαφος για τον Rossi το 2015, όταν θα έχει λήξει το συμβόλαιό του με τη Yamaha;

 

Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo και Rossi στην Ινδονησία!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Panigale 1199SSTK στην Ελλάδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα