• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ολοκληρώθηκε εντυπωσιακά το Wrooom 2013
Σε ονειρεμένο τοπίο με έναν θεαματικό αγώνα!
Νέα 19/01/2013 - 10:33

Ολοκληρώθηκε χτες το 23οWrooom Press Ski Meeting” στη Madonna di Campiglio με τον παραδοσιακό αγώνα σκι και καρτ, ανάμεσα στους οδηγούς της F1 και του MotoGP. Ειικά τη φετινή χρονιά, η Ducati αποφάσισε να αναδείξει τους Δολομίτες και γι’ αυτό αποφάσισε να παρουσιάσει το κορυφαίο της μοντέλο, τη Multistrada 1200, με σπέσιαλ χρώματα εμπνευσμένα από την οροσειρά των Δολομιτών.

 

Λίγο πριν τον αγώνα σκι έγιναν τα αποκαλυπτήρια της μοτοσυκλέτας – από τους αναβάτες της Ducati – με τους Δολομίτες να δεσπόζουν στο υπόβαθρο και τον καιρό να είναι εξαιρετικός, ενώ ο ήλιος, ο καθαρός ουρανός και το χιόνι δημιουργούσαν μια ονειρεμένη ατμόσφαιρα! Στον αγώνα με τα snowboard κυριάρχησε ο Andrea Dovizioso τερματίζοντας μπροστά από τον Διευθυντή του, τον Vittoriano Guareschi! Στον αγώνα σκι, ήταν ο Giancarlo Fisichella ο οποίος αρίστευσε, με τον Paolo Ciabatti να τερματίζει 5ος.

 

Το απόγευμα, το ενδιαφέρον στράφηκε στην παγωμένη λίμνη της Madonna di Campiglio εκεί όπου οι Nicky Hayden, Andrea Dovizioso και Andrea Iannone αντιμετώπισαν τους αναβάτες της Scuderia Ferrari, Fernando Alonso, Felipe Massa, Marc Gene, Giancarlo Fisichella και Luca Badoer. Εν τέλει ήταν ο Alonso αυτός που θριάμβευσε στον αγώνα, με τους Fisichella και Massa να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα. Οι Dovizioso (4ος), Hayden (5ος) και Iannone (7ος) έκαναν καλό αγώνα και συνεισέφεραν από την πλευρά τους στο πλούσιο θέαμα.

 

Με την ολοκλήρωση της εβδομάδας του Wrooom, οι αναβάτες της Ducati και της Pramac Racing μετράνε αντίστροφα για τις δοκιμές στην Μαλαισία – τον Φεβρουάριο – και στην Jerez – τον Μάρτιο – καθώς πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στην έναρξη του Πρωταθλήματος στις 7 Απριλίου στο Κατάρ.


Δείτε και ένα σχετικό video:

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez, Ducati Alstare Test: Ημέρα 1-2

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar, 13η Ειδική: Δυνατός ο Lopez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα