• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Del Torchio: Δεν τα παρατάμε ποτέ!
Αισιόδοξοι και σίγουροι για το μέλλον
Νέα 16/01/2013 - 14:47

Παράλληλα με τους δυο αστέρες της Ducati, Nicky Hayden και Andrea Dovizioso – τις δηλώσεις των οποίων στο Wrooom 2013 μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στο όνομα του καθενός – ο CEO της ιταλικής εταιρείας, Gabriele del Torchio πήρε το λόγο και αναφέρθηκε γενικά για τη Ducati και στη συνέχεια για τις αλλαγές που προέκυψαν μετά την εξαγορά της εταιρείας από την Audi.

 

«Πέρυσι ήταν μια σημαντική χρονιά για τη Ducati», ξεκίνησε τις επίσημες δηλώσεις του ο Del Torchio. «Γίναμε μέλος της οικογένειας της Audi και σημειώσαμε ρεκόρ κερδών, πωλήσεων και παραγωγής. Ανοιχτήκαμε σε νέες αγορές και καταφέραμε να κερδίσουμε σημαντική μερίδα σ’ αυτές. Από την σκοπιά των αγώνων τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε, ωστόσο το σλόγκαν της εταιρείας μας είναι: Δεν τα παρατάμε ποτέ! και με την ικανότητα που έχουμε να αντιδρούμε – πράγμα που μας χαρακτηρίζει – στεκόμαστε μπροστά στη νέα σεζόν με νέα οργάνωση κι έτοιμοι για κάτι καλύτερο».

 

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να καλωσορίσω τον Bernhard Gobmeier, ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε να αναλάβει την Ducati Corse. Με τη συνεργασία του και το συντονισμό του, είμαι πεπεισμένος ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Ο Bernhard παίρνει τη θέση του Fillipo Preziosi, ο οποίος έχει τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την έως τώρα συμβολή του και τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία 12 χρόνια και ο οποίος έχει αναλάβει άλλα σημαντικά καθήκοντα στη Ducati. Επιπλέον, ο Paolo Ciabatti, ο οποίος επιστρέφει στη Ducati μετά από μερικά χρόνια, ανέλαβε να τρέξει το εγχείρημά μας στο MotoGP, μαζί με τον Διευθυντή του Αγωνιστικού τμήματος, Vittoriano Guareschi. Θέλω, τέλος, να καλωσορίσω και τους αναβάτες μας, τη νέα προσθήκη στην ομάδα μας, Andrea Dovizioso και τον παλιό, Nicky Hayden, οι οποίοι αποτελούν ένα δυνατό δίδυμο που μας γεμίζει με αισιοδοξία καθώς κοιτάμε το μέλλον».

 

Επόμενο άρθρο »

O Jorge με το νέο το HJC!

« Προηγούμενο άρθρο

Honda: Έκλεισε δοκιμές στη COTA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα