• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος χορηγός για την Avintia Racing
Υπέγραψε συμφωνία με τη Joma Sports
Νέα 07/01/2013 - 14:32

Η ισπανική αθλητική φίρμα, Joma και η Avintia Racing, ήρθαν σε συμφωνία και η πρώτη θα είναι ο επίσημος προμηθευτής ρουχισμού της ομάδας, για τη νέα σεζόν. Η Joma θα αναλάβει τους αναβάτες Hector Barbera, Toni Elias, Hiroshi Aoyama και Kyle Smith αλλά και το προσωπικό της ομάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν για το 2013.

 

Για τη Joma θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιπροσωπευθεί σε αυτό το επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τη συγκεκριμένη συμφωνία να ευνοεί τις δυο ισπανικές εταιρείες. Η Avintia Racing είναι μια έμπειρη ομάδα και αυτή τη στιγμή – βάσει της δυναμικής της και των πόρων που διαθέτει – θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες στις κατηγορίες που συμμετέχει. Από την πλευρά της η Joma, είναι η νούμερο ένα ισπανική φίρμα παγκοσμίως. Ενδεικτικό είναι ότι προϊόντα της εταιρείας – η οποία αρχικά είχε δραστηριοποιηθεί στο ποδόσφαιρο – φορούσαν μεγάλοι αστέρες του παγκοσμίου στερεώματος, όπως οι Emilio Butragueño, Alfonso, Morientes, Pepe Reina, Kanouté αλλά και ομάδες όπως η Seville FC, Valencia FC, Intermovistar, Deportivo de la Coruña και Getafe CF.

 

Χάρη στη συνεργασία αυτή, η Joma θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την πρόκληση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως το έκανε και με το ποδόσφαιρο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Gigi βιντεοσκοπεί τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο πλαίσιο της PBM

Χορηγοί