• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: O Lukas Pesek στην IodaRacing
Ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα για το 2013
Νέα 22/12/2012 - 15:58

Η ιταλική ομάδα του Giampiero Sacchi ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Lukas Pesek θα είναι δίπλα στον Danilo Petrucci για το 2013. Ο Τσέχος επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου και έχει δυο νίκες, στην παρουσία του στην κατηγορία 125cc από το 2005 ως το 2007 (με την Derbi), όταν οδηγούσε και τότε για το πρώην αφεντικό της Aprilia.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία», τόνισε ο Pesek και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να ευχαριστήσω τον Giampiero Sacchi, με τον οποίο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία μου στα 125cc. Το να αγωνίζεσαι στο MotoGP οπωσδήποτε δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα είμαι αντιμέτωπος με τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου, είναι μεγάλο το βήμα αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!»

 

Ο Sacchi από την πλευρά του υπογράμμισε: «Καλωσορίζω πίσω τον Lukas, ο οποίος έχει γράψει σπουδαίες σελίδες στην ιστορία της Derbi στα 125cc, όταν και δούλευε μαζί με κάποιους από τους τωρινούς μας μηχανικούς. Η πρόκληση μπροστά του είναι δύσκολη, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει καλά στη μεγάλη κατηγορία».

 

Να σημειώσουμε ότι ο Pesek έχει παρουσία και στη μεσαία κατηγορία, τόσο ως 250cc όσο και ως Moto2.

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati 1199 Panigale RS13

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo και Monster μαζί από το 2013!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα