• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θρίαμβο Marquez στο Κατάρ!
Αυτό βλέπει ο Randy de Puniet
Νέα 19/12/2012 - 18:08

O αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας, Randy de Puniet και η πανέμορφη Lauren Vickers ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την περασμένη Κυριακή στην Αυστραλία, ωστόσο η είδηση προέρχεται από μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο Randy στο γαλλικό site Mototribu.com, μετά τη γιορτή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο Monte Carlo.

 

O Γάλλος μίλησε για πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του τι σημαίνει να είσαι οδηγός μιας CRT μοτοσυκλέτας, ενώ έδωσε στοιχεία για την εξέλιξη της ART του και σχολίασε το αν θα είναι ο μελλοντικός δοκιμαστής της Suzuki. Εκτός των λοιπών με τα οποία ασχολήθηκε, ο De Puniet είπε τη γνώμη του και για το νεοφερμένο στην κατηγορία, Marc Marquez, για τον οποίο πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει στον πρώτο αγώνα του 2013, στο Κατάρ!

 

«Θεωρώ ότι θα πρέπει να τον φοβούνται ήδη από το Κατάρ και στοιχηματίζω ότι θα κερδίσει στον πρώτο του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία. Είναι εφικτό, ο Biaggi το πέτυχε στα 500cc, όχι όμως και οι Rossi, Pedrosa και Lorenzo. Νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει και αυτό έχει στο μυαλό του. Είναι σκληρός αναβάτης και μαχητής και πιστεύω ότι θα εκπλήξει πολλούς. Θεωρώ ότι συγκεντρώνει όλα τα θετικά των Rossi, Stoner, Pedrosa και Lorenzο».

 

«Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει υπομονή, πράγμα που όπως είδαμε την προηγούμενη σεζόν, τον οδήγησε σε λάθη. Για τα υπόλοιπα δεν έχω τι άλλο να πω. Ξέρει πώς να ξεκινήσει δυνατά, να προσπερνά, να οδηγά γρήγορα και να διαχειρίζεται έναν αγώνα. Είναι νέος σε ηλικία και δεν πετάει στα σύννεφα, κάτι που σπάνια βλέπεις! Όλοι θέλουν να τον κερδίσουν! Ο Pedrosa επειδή είναι στην ίδια ομάδα και ο Lorenzo επειδή είναι συμπατριώτες

 

Επόμενο άρθρο »

Guareschi: Έχουμε καταπληκτικούς δοκιμαστές!

« Προηγούμενο άρθρο

To χριστουγεννιάτικο video της BMW!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα