• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Burgess: Ανάσα ζωής η Yamaha!
Όλοι μας όμως κρεμόμαστε από μια κλωστή!
Νέα 19/12/2012 - 10:39

O Valentino Rossi δεν είναι το μοναδικό μεγάλο όνομα που θα επιστρέψει στη Yamaha του χρόνου, καθώς ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής επιστρέφει στη M1 φέρνοντας μαζί του και όλους τους μηχανικούς του, με επικεφαλής τον Jeremy Burgess. Ο έμπειρος Αυστραλός αρχιμηχανικός μίλησε στο MCN για την ερχόμενη σεζόν, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τα συναισθήματά του όσο ήταν στη Ducati με τον Rossi.

 

«Ένιωθα ότι μπορούσαμε καλύτερα απ’ ότι καταφέραμε και αυτό είναι κάτι που θα με κυνηγάει σ’ όλη μου τη ζωή, διότι δεν φέραμε εις πέρας τους στόχους που θέσαμε για τους εαυτούς μας», σχολίασε ο Burgess και πρόσθεσε: «Δεν κερδίσαμε ούτε έναν αγώνα, δεν πήραμε Πρωτάθλημα και δεν εξασφαλίσαμε τη θέση του Valentino στη Ducati για το μέλλον. Αυτοί ήταν οι πρωταρχικοί μας στόχοι. Πήραμε μερικά βάθρα, αλλά 3 στα 35 δεν είναι αυτό ακριβώς που ελπίζαμε και είμαστε πολύ απογοητευμένοι».

 

Ο Burgess άφησε να εννοηθεί μάλιστα, ότι η απόφαση του Rossi να φύγει από τη Ducati ήταν η σωστή. «Θεωρώ ότι με την Audi τώρα στο παιχνίδι, θα υπάρξει διαφοροποίηση στο τι θα επιτευχθεί και στο τι θέλουν αυτοί να πετύχουν. Το πιο απογοητευτικό όμως, ήταν το γεγονός ότι ο Valentino δεν ήθελε να συνεχίσει για μια ακόμα χρονιά, ωστόσο καταλαβαίνω τους λόγους του ότι ήθελε να είναι ανταγωνιστικός. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν καταφέραμε αυτά που θέλαμε και από αυτήν την οπτική, πιστεύω ότι η πίεση είναι στη Ducati να προσπαθήσει να πετύχει την 3η χρονιά».

 

Όχι όμως ότι και η επιστροφή στη Yamaha και στη M1, θα είναι μια εύκολη υπόθεση για τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και τους μηχανικούς του: «Η επιστροφή μας στη Yamaha έδωσε μια ανάσα ζωής στον Valentino αλλά κι εμείς κρεμόμαστε από μια κλωστή! Ο Ben φεύγει και μαζί του ο αρχιμηχανικός του, όπως και άλλα παιδιά που ήταν καλοί μηχανικοί, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν. Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν δάνεια να πληρώσουν, οικογένειες να θρέψουν και τώρα αναζητούν εργασία. Αυτό δεν με κάνει να νιώθω άνετα και όπως είναι τα πράγματα τώρα στο MotoGP, απλά δεν υπάρχουν αρκετές δουλειές. Δεν μου κάθεται και πολύ καλά το όλο θέμα».

Επόμενο άρθρο »

To χριστουγεννιάτικο video της BMW!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha δεν πιστεύει στον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα