• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi: Μπορεί το Πρωτάθλημα ο Pedrosa.
Αν όμως το πάρει ο Rossi, πρέπει όλοι να υποκλιθούμε!
Νέα 17/12/2012 - 15:27

O Loris Capirossi, ο πρώην αναβάτης του MotoGP και νυν σύμβουλος ασφαλείας της Dorna, πιστεύει ότι ο Dani Pedrosa θα είναι ένας εκ των διεκδικητών του Τίτλου, το 2013, μαζί με τον τωρινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo. Πάντως, η πρόβλεψή του δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολη, δεδομένου του επιπέδου των δυο αναβατών και της απουσίας από το grid, του Casey Stoner.

 

Σε συνέντευξή του με τη Gazzetta dello Sport, ο Capirossi σχολίασε: «Αν ο Pedrosa ξεκινήσει με την ίδια αποφασιστικότητα με την οποία έκλεισε την προηγούμενη σεζόν, θα είναι ο νούμερο ένας διεκδικητής του Τίτλου, μαζί με τον Lorenzo φυσικά!»

 

Βέβαια, από την εξίσωση του Τίτλου δεν πρέπει κανείς να βγάζει εκτός το μεγάλο Valentino Rossi, για τις πιθανότητές του οποίου να πάρει το 10ο, τώρα που επέστρεψε στη Yamaha, δήλωσε ο Capirossi: «Ο Valentino είναι φίλος μου και θεωρώ ότι θα είναι ανταγωνιστικός με τη M1. Στη Βαλένθια είχα τη δυνατότητα να κάνω μερικούς γύρους με τη μοτοσυκλέτα – πράγμα για το οποίο θέλω να ευχαριστήσω τη Yamaha – και συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ ανταγωνιστική! Ο Vale θα ανακτήσει τον ενθουσιασμό του και παρά το ότι θα είναι δύσκολο να κερδίσει τον Jorge και τον Pedrosa, πιστεύω ότι θα κερδίσει αγώνες. Όσο για τον Τίτλο, δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά αν τα καταφέρει θα πρέπει όλοι να υποκλιθούμε!»

 

Τέλος, μιλώντας για τη Ducati δεν ήθελε να κάνει καμμία πρόβλεψη, ευχόμενος καλή επιτυχία στον Dovizioso, ο οποίος θα είναι του χρόνου σε «μια κατώτερη μοτοσυκλέτα», αλλά και στον Iannone, ο οποίος θα πρέπει να ωριμάσει.

 

Επόμενο άρθρο »

H Dainese θέλει ειρήνη Rossi-Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Παντρεύτηκε ο Randy de Puniet

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA