• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #39 με φοβερά θέματα και διαγωνισμό
Κερδίστε ένα ποδήλατο Cinelli αξίας €899!
MOTOGP WORLD 13/12/2012 - 12:31

Το 39ο τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD κυκλοφόρησε στα περίπτερα της Αθήνας – και σύντομα και στην υπόλοιπη Ελλάδα – με το νέο αστέρι του Παγκοσμίου, τον Marc Marquez στο εξώφυλλο! 

Πέρα από το ρεπορτάζ για τις επιδόσεις του στα τεστ της Βαλένθια και της Μαλαισίας, σε ένα άρθρο ο Mat Oxley δίνει απαντήσεις στο θέμα του αν “έκλεβε” η ομάδα του Ισπανού στην Moto2 ή όχι.

 

Ο Βρετανός συνεργάτης του περιοδικού συγκρίνει την τεχνολογία των 800 και των 1000cc, όπως παρουσιάστηκε στην Yamaha M1 και παράλληλα επιμελήθηκε ενός εκτενούς αφιερώματος στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jorge Lorenzo.

Οι νέοι κανονισμοί για το μέλλον του MotoGP, ρεπορτάζ για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και τα τεστ που ακολούθησαν, όπως και τα τεστ των SBK, είναι στα στάνταρ θέματα του περιοδικού.

 

Στο ένθετο “On The Road” κυριαρχεί το πολυσέλιδο αφιέρωμα στα νέα μοντέλα του 2013, όπως παρουσιάστηκαν στην Έκθεση EICMA του Μιλάνου.

Επίσης τρία test ride των τριών αγωνιστικών Triumph 675, Honda CBR600RR, Yamaha R6, με τα οποία αγωνίστηκαν στους Ελληνικούς αγώνες οι Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος, Σάκης Συνιώρης και Γιώργος Παπασταύρου.

Στην καθιερωμένη φωτογράφηση των gadgets, η εντυπωσιακή Ανούλα Κάντυ προτείνει δώρα για τις γιορτές.

Στη νέα στήλη “Motocinema” ο Κώστας Φασουλόπουλος παρουσιάζει την ταχύτερη Indian του κόσμου, μέσα από την κριτική της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Anthony Hopkins.

Ένα ακόμη ρεπορτάζ για μαθήματα οδήγησης μεταξύ δύο γυναικών, είναι τα κυριότερα θέματα του περιοδικού που μας βάζει μέσα στα πράγματα του MotoGΡ, των SBK, αλλά και όλου του κόσμου της μοτοσυκλέτας.

 

Μεγάλη έκπληξη του τεύχους, η δυνατότητα να κερδίσουν οι αναγνώστες ένα ποδήλατο της θρυλικής Cinelli, το μοντέλου δρόμου και ταξιδιού Hoy Hoy Rats, αξίας €899, το οποίο αγόρασε το MotoGrandPrix Club και θα κληρωθεί ανάμεσα στους αναγνώστες που θα στείλουν συμπληρωμένη τη σχετική σελίδα της έρευνας του περιοδικού για τα καύσιμα που χρησιμοποιούν οι μοτοσυκλετιστές.

 

Επόμενο άρθρο »

Το Cinelli του διαγωνισμού

« Προηγούμενο άρθρο

Εύα Making of…!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA