• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2012 FIM Gala Ceremony
Στο Μόντε Κάρλο, παρουσία των καλύτερων αναβατών του κόσμου!
Νέα 04/12/2012 - 16:34

Περισσότεροι από 500 προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους και ο Διευθυντής του περιοδικού MOTOGP WORLD, Δημήτρης Διατσίδης, παραβρέθηκαν στη “Salle des Etoiles” του Monte Carlo, την Κυριακή που μας πέρασε, σε μια μαγική βραδιά που κόσμησαν με την παρουσία τους οι καλύτεροι αναβάτες του κόσμου.

 

Το παρόν έδωσαν θρύλοι όπως οι Mary McGee, Jim Redman, Torsten Hallman, Dougie Lampkin, Kari Tiainen, Hubert Auriol και Hans Nielsen, τους οποίους πλαισίωναν οι γνωστοί μας Jorge Lorenzo, Max Biaggi, Marc Marquez, Sandro Cortese, Antonio Cairoli, Ryan Villopoto, Toni Bou, Antoine Meo, Pierre-Alexandre Renet, Chris Holder, Nikolai Krasnikov και πολλοί άλλοι ταλαντούχοι οδηγοί. Η γυναικεία πλευρά του αθλήματος, αντιπροσωπεύτηκε επάξια από τις Laia Sanz, Chiara Fontanesi, Camelia Liparoti και Emmanuelle Clair.

 

Ο Tim Gasjer ψηφίστηκε FIM Rookie της Χρονιάς, η Laia Sanz FIM Γυναίκα της Χρονιάς, ενώ ο Jorge Lorenzo ανακηρύχθηκε FIM Προσωπικότητα της Χρονιάς. Φέτος, για να ενισχυθεί η οικολογική συνείδηση, υπήρχε και σχετικό βραβείο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIM), το οποίο και κέρδισε η πίστα της Καταλονίας (Ισπανία). Ο Πρόεδρος της FIM, Vito Ippolito σχολίασε: «Η 3η εκδήλωση στο Monte Carlo ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να συγχαρούμε και να τιμήσουμε τους Πρωταθλητές του 2012, όχι μόνο εδώ αλλά και - μέσω της τηλεόρασης - σε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά την υφήλιο. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους αναβάτες και τις ομάδες που έδωσαν το παρόν εδώ!»


Επόμενο άρθρο »

Ο Simeon στη Stop & Go Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ο Canepa στο τεστ της Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα