• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημα ο Guintoli στην Aprilia
Ο Γάλλος νέος ομόσταυλος του Laverty
Νέα 29/11/2012 - 16:07

Μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στις δοκιμές της Jerez, η Aprilia αποφάσισε να δώσει και επίσημα τη θέση του Max Biaggi, στον Sylvain Guintoli, ο οποίος θα είναι μέλος της εργοστασιακής ομάδας της για την επόμενη σεζόν, δίπλα στον Eugene Laverty.

 

Ο Guintoli είχε κερδίσει σε τρεις αγώνες το 2012, μια φορά με την Effenbert Liberty και δυο με την Pata Ducati, ενώ στη βαθμολογία τερμάτισε στην 7η θέση. «Είμαι πολύ χαρούμενος, ειδικά επειδή η αίσθησή μου με την RSV4 ήταν καλή ήδη από τα πρώτα μέτρα!», τόνισε ο Γάλλος. «Το να κάθομαι στη σέλα της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα, η πιο σημαντική στην καριέρα μου! Θεωρώ ότι η μοτοσυκλέτα έχει τεράστια δυναμική, όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω πολύ καλά αποτελέσματα μ’ αυτήν!».

 

Ο Gigi DallIgna, Τεχνικός Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Aprilia, σχολίασε: «Ο Sylvain είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ομάδα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας. Πολύ ενθαρρυντικά ήταν τα πρώτα δείγματα γραφής του στις δοκιμές της Jerez. Απέδειξε ότι είναι γρήγορος και σταθερός από την πρώτη ημέρα. Αυτός και ο Laverty θα κάνουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Τώρα προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν. Έχουμε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μοτοσυκλέτα και δυο αναβάτες που στοχεύουν πάντα ψηλά, έτσι θεωρώ ότι του χρόνου θα το διασκεδάσουμε!»

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Οι συμμετοχές για το 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test: Ημέρα 3η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα