• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang HRC Test: Ημέρα 3η
Πρόωρο τέλος με τον Marquez μπροστά
Νέα 28/11/2012 - 14:46

Το ανεπίσημο τριήμερο τεστ του HRC στη Μαλαισία έλαβε πρόωρο τέλος, με τη βροχή να κάνει την επανεμφάνισή της πάνω από την πίστα, την ώρα που ο Marquez έκανε προσομοίωση αγώνα πάνω στη RC213V! Πάντως, εξαιτίας της μπόρας, ο νεαρός Ισπανός αναβάτης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από μόλις 10 γύρους.

 

Ο νεαρός δεν κατάφερε να μπει στην πίστα πριν το μεσημέρι, διότι η άσφαλτος ήταν ακόμα βρεγμένη από τη βραδινή βροχή που είχε πέσει. Ο Marc ολοκλήρωσε στο σύνολο 41 γύρους, με τον νεοφερμένο στο HRC να μην καταφέρνει να βελτιώσει τον καλύτερό του χρόνο από χτες, σταματώντας το χρονόμετρο στα 2.01.56. Ωστόσο να σημειώσουμε ότι η τρίτη και τελευταία ημέρα ήταν αφιερωμένη κυρίως στο να δοκιμάσει νέα πράγματα και να δουλέψει στο ρυθμό του.

 

Το τεστ ολοκληρώθηκε και για τον Bautista, τον αναβάτη του Gresini, ο οποίος σημείωσε τον καλύτερό του χρόνο τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών (2.01.950) συνεχίζοντας να αξιολογεί τα νέα εξαρτήματα της Showa και τα φρένα της Nissin. Σήμερα πέτυχε 2.02.15, ενώ η προγραμματισμένη του δοκιμή πάνω στη Honda του 2013 δεν έγινε ποτέ εξαιτίας του καιρού. Η είδηση βγήκε λίγο αργότερα μέσα από την ομάδα, η οποία παρά τις αμφιβολίες του Bautista αποφάσισε να εμπιστευτεί και για το 2013 την ανάρτηση της Showa.

 

Τέλος, οι δοκιμαστές της Honda κατάφεραν να σημειώσουν τους καλύτερούς τους χρόνους σήμερα, με τον Akiyoshi να σταματά το χρονόμετρο στα 2.03.30 και τον Takahashi να κάνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, στα 2.06.32.

 

Επόμενο άρθρο »

O Ezpeleta στην Αργεντινή

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Jerez Test: Ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα