• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν βιαζόμαστε…
Εξαιρετικός και πάλι ο νεαρός πάνω στη RC213V
Νέα 27/11/2012 - 15:59

Τη δεύτερη ημέρα στη πίστα της Μαλαισίας, στο ανεπίσημο τεστ του HRC, ο Marquez είχε την ευκαιρία να ολοκληρώσει την ημέρα στο στεγνό, σε καλές εξωτερικές συνθήκες, πάνω στη RC213V μοτοσυκλέτα του. Ο Marc άλλαξε διάφορα set-up, ενώ είχε και χρόνο να δοκιμάσει τη νέα πρωτότυπη του 2013, μια γεύση της οποίας έχει ήδη πάρει ο Pedrosa στη Βαλένθια.

 

«Σήμερα επιτέλους δεν έβρεξε όλη την ημέρα!», τόνισε χαρούμενος ο νεαρός άσος της Repsol, ο οποίος έκανε 60 γύρους και σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα 2.01.355«Το πρωί η πίστα ήταν ακόμα λίγο βρεγμένη, όμως μέχρι τις 11:30 είχε στεγνώσει. Στην πρώτη μας κιόλας έξοδο, καταφέραμε να βελτιώσουμε το χρόνο μας, πράγμα πολύ θετικό. Στη συνέχεια δοκιμάσαμε διάφορα set-up και άρχισα να καταλαβαίνω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα. Ως εκ τούτου, η εμπιστοσύνη μου αρχίζει να μεγαλώνει!»

 

Πάντως, παρά το πολλά υποσχόμενο ξεκίνημά του με την εργοστασιακή ομάδα της Honda στο MotoGP, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της μεσαίας κατηγορίας για το 2012, δείχνει προσγειωμένος: «Δοκίμασα παράλληλα και την πρωτότυπη του 2013 και ένιωσα καλά πάνω της, ωστόσο είναι σημαντικό να μην βιαστώ, να μάθω τη νέα αυτή μοτοσυκλέτα και να προσαρμόσω το στυλ μου στις μεγαλύτερου κυβισμού. Ήταν μια πολύ καλή ημέρα και ελπίζω να παραμείνει καλός ο καιρός και αύριο ώστε να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε!»

 

Επόμενο άρθρο »

Τρίτος συνεχόμενος Τίτλος για Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Canepa στα Superstock το 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα