• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ανακοίνωσε τον Baldassari ο Gresini
O νικητής του Rookies Cup το 2011 στην ομάδα του Fausto
Νέα 27/11/2012 - 19:12

Τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, έγινε η επίσημη ανακοίνωση από την Go & Fun Honda Gresini (Moto3) ότι ο νεαρός Ιταλός, Lorenzo Baldassari θα είναι ο νέος ομόσταυλος του Niccolo Antonelli στην μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ο νεαρός νικητής του Red Bull Rookies Cup το 2011, έγινε 16 χρονών στις 6 Νοεμβρίου φέτος και θα αγωνιστεί στη Moto3 πάνω στην FTR Honda της νέας του ομάδας. «Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για εμένα», σχολίασε χτες ο νεαρός άσος «Είναι το αποκορύφωμα ενός ονείρου! Υπέγραψα με μια μεγάλη ομάδα και για μένα είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω. Ανυπομονώ να έχω τις πρώτες μου εμπειρίες μαζί τους και γρήγορα να εξοικειωθώ με όλα τα μέλη της ομάδας, τα οποία μου παρουσιάστηκαν σαν μια μεγάλη οικογένεια. Είμαι νέος και έχω πολλά να μάθω από μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και πολλές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια!»

 

Από την πλευρά του, ο Fausto Gresini τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που έχω τη δυνατότητα να δώσω μια ευκαιρία σε ένα νέο ταλέντο όπως ο Lorenzo στη Moto3. Με την άφιξή του, υλοποιείται το όραμά μου να βοηθώ τους νέους οδηγούς. Είμαι σίγουρος ότι τη νέα χρονιά ο Niccolo και ο Lorenzo θα μας δώσουν μεγάλες χαρές. Είμαι υπερήφανος που θα μπορέσω να ακολουθήσω την πορεία δυο νεαρών ταλέντων από την Ιταλία και να τους βοηθήσω να χτίσουν ένα αξιομνημόνευτο μέλλον. Ο Lorenzo έχει αποδείξει ότι είναι γρήγορος, κερδίζοντας το Rookies Cup το 2011. Είναι ένας ανοιχτός άνθρωπος με μεγάλη επιθυμία να εκφράζεται και αυτό ακριβώς θα του δώσουμε την ευκαιρία να κάνει!»

 

Να θυμίσουμε ότι ο Baldassari είναι ο οδηγός που το 2011 στέρησε από τον Θανάση Σίσση τον Τίτλο του Πρωταθλητή στο Rookies Cup, κερδίζοντάς τον στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Misano. Οι μάχες τους θα συνεχιστούν του χρόνου...

Επόμενο άρθρο »

SBK Jerez Test: Ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Τρίτος συνεχόμενος Τίτλος για Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα