• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA 2012: Νέος boxer από την BMW!
Σηματοδοτεί τους εορτασμούς για τα 90 χρόνια της BMW Motorrad
Τεστ-Μοντέλα 22/11/2012 - 15:19

Η BMW, ανακοίνωσε στην EICMA 2012 στο Μιλάνο, ότι κάπου μέσα στο 2013 θα παρουσιάσει έναν ολοκαίνουργιο boxer κινητήρα, ο οποίος θα σηματοδοτήσει τους εορτασμούς για τα 90 χρόνια της BMW Motorrad. Ο Γερμανικός κολοσσός, πρώην κατασκευαστής κινητήρων για αεροπλάνα, ξεκίνησε την παραγωγή μοτοσυκλετών το 1923, με την R32 που διέθετε έναν boxer κινητήρα 486cc, τοποθετημένο κατά μήκος.

 

Αυτός ο τύπος κινητήρα είναι το σήμα κατατεθέν της BMW, τα τελευταία 90 χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και του κορυφαίου της μοντέλου, της R1200GS. Η εταιρεία είναι φειδωλή σε λεπτομέρειες, όσον αφορά το νέο επετειακό της μοντέλο, αλλά αν μπορούμε να κρίνουμε από την παραπάνω εικόνα, αυτό θα είναι το αερόψυκτο roadster, φωτογραφίες του οποίου είχαν διαρρεύσει μέσα στο καλοκαίρι, αλλά οι οποίες κατέβηκαν από το internet μετά από παρέμβαση της εταιρείας. Πάντως, όπως μπορείτε να δείτε, ο τρόπος που η εξάτμιση βγαίνει από τους κυλίνδρους, μας λέει ότι το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί τον προηγούμενης γενιάς κινητήρα – όπως η R1200R – και όχι το νέα γενιάς, που βλέπουμε στην BMW R1200GS του 2013, του οποίου ο σωλήνας της εξάτμισης βγαίνει από κάτω.

 

Υπομονή λοιπόν, για μερικούς μήνες ακόμη, προτού η BMW αρχίζει να διαρρέει περισσότερες πληροφορίες για την επετειακή της μοτοσυκλέτα!

 

Επόμενο άρθρο »

Οδηγούμε στο Μονακό Kawasaki Z800

« Προηγούμενο άρθρο

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ TRIAL 2013 GAS GAS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα